me and the cityΕκδηλώσεις

Μυθολογία – Απογευματινός περίπατος στην Πλάκα

Μυθολογία - Απογευματινός περίπατος στην Πλάκα

Eνας δίωρος μαγευτικός περίπατος στην Πλάκα  με φόντο το ηλιοβασίλεμα στον Αττικό ουρανό παρέα με τους μύθους που δημιουργήθηκαν αιώνες πριν και εξακολουθούν μέχρι σήμερα να μας γοητεύουν.

Ποιοι ήταν οι θρυλικοί βασιλείς της Αθήνας και γιατί τους αποδίδονται συγκεκριμένα χαρακτηριστικά; Ποιος ευθύνεται για τις αλλαγές των εποχών; Πώς τα φυσικά φαινόμενα πήραν σχεδόν ανθρώπινη μορφή;

Μέσα από έναν δίωρο περίπατο παρέα με έμπειρο επαγγελματία Ξεναγό της Be a Greek θα ανακαλύψουμε αυτό το κομμάτι του παρελθόντος στην ομορφότερη ώρα της ημέρας. Ελάτε να γνωρίσουμε τους μύθους που διασώθηκαν ανά τους αιώνες και να μάθουμε τον πραγματικό λόγο ύπαρξής τους. Γιατί ο μύθος είναι κάτι παραπάνω από ένα παραμύθι.

Ημερομηνία ξενάγησης: Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα έναρξης: 20:00
Διάρκεια ξενάγησης: 2 ώρες
Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων μέσω της ιστοσελίδας καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής την ημέρα της Δράσης
Κόστος ξενάγησης: 12€ ανά άτομο
Σημείο συνάντησης: Πλατεία Μοναστηρακίου (μπροστά από το ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου).
Πληροφορίες FB

* Για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της Δράσης, να είστε στο σημείο συνάντησης τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης. Για λειτουργικούς λόγους, θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης.

** Οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτα η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα ολοκληρώνεται η εγγραφή των ενδιαφερομένων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *