Αθλητικά

Ξύλο στα αποδυτήρια της ΑΕΚ!

proponisi_aekΣε ριγκ μετατράπηκαν τα αποδυτήρια της ΑΕΚ τρεις μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στα αποδυτήρια ξέσπασε… μάχη μεταξύ των παιχτών που είχαν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και μοίραζαν… ψιλές εκατέρωθεν με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του πυροσβέστη αλλά να δέχεται και αυτός μια αδέσποτη από τον Εντίνιο, ενώ ο Σκόκο νοσηλεύεται με σπασμένη μύτη!

Το κακό άρχισε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με αφορμή ένα πολύ δυνατό τάκλιν του Πελετιέρι στον Πλιάτσικα. Οι δύο παίχτες διαπληκτίστηκαν και όλοι νόμιζαν ότι το θέμα είχε λήξει, ωστόσο δόθηκε συνέχεια στα αποδυτήρια.

Δεν άργησαν να δημιουργηθούν δύο αντιμαχόμενα “στρατόπεδα”, οι Αργεντίνοι από τη μία, οι Έλληνες από την άλλη. Μέσα στον… πανικό ο Τζιμπούρ “κεραυνοβόλησε” με κεφαλιά στο πρόσωπο τον Σκόκο και τον έστειλε στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς άκουσε το θόρυβο και έσπευσε να επέμβει, για να δεχθεί “αδέσποτη” από τον Εντίνιο, που είχε επίσης εμπλακεί στο επεισόδιο.
Στο δείπνο που ακολούθησε σε ταβέρνα της Δροσιάς η κατάσταση εξομαλύνθηκε καθώς οι υπαίτιοι ζήτησαν συγνώμη για το συμβάν από τους συμπαίχτες τους και το θέμα θεωρείται λήξαν. Ο Σκόκο πήρε εξιτήριο από το ιατρικό κέντρο με απλή κάκωση στο ρινικό οστό, κάτι που σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *