Κόσμος

Opel Corsa Kaleidoscope

Έχουν περάσει έξι χρόνια από το λανσάρισμα της 4ης γενιάς του Opel Corsa και η γερμανική μάρκα κάνει ότι μπορεί για να τονώσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.
Έτσι μετά από ανανεώσεις και την προσθήκη κινητήρων με σημαντικότερη τον 1.3 Diesel  έρχονται και οι εξοπλιστικές εκδόσεις να συμπληρώσουν τις προωθητικές κινήσεις.
Η τελευταία έμπνευση φέρει την ονομασία Kaleidoscope. Το Opel Corsa Kaleidoscope έχει να επιδείξει δύο νέα μεταλλικά χρώματα (pepperdust και technical grey) τα οποία συνδυάζονται με γυαλιστερή μαύρη οροφή, μαύρους εξωτερικούς καθρέφτες και επίσης μαύρη γρίλια. Ακόμη δύο προσθήκες αποτελούν οι νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και τη χρωμιομένη απόληξη της εξάτμισης.
Περιορισμένες είναι οι αλλαγές και στο εσωτερικό του Opel Corsa Kaleidoscope το οποίο έχει να επιδείξει νέους χρωματικούς συνδυασμούς. Το Kaleidoscope είναι διαθέσιμο τόσο σε 3θυρο όσο και σε 5θυρο αμάξωμα.
Οι βενζινοκινητήρες του είναι ο 1.2 ecoFLEX με 70ps και ο υπερτροφοδοτούμενος 1.6 με τους 150ps. Θα υπάρχει βέβαια και τα Opel Corsa Kaleidoscope 1.3 και 1.7 Diesel.
[HIGHOCTANE.GR @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *