Συναυλίες (Live)

Οι STAR DOGS στο Σταυρό του Νότου

stardogs

Το μουσικό συγκρότημα STAR DOGS θα πραγματοποιήσει μια και μοναδική εμφάνιση τη Κυριακή 6 Απριλίου και ώρα 22:00 στο Σταυρό του Νότου Club, όπου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό του, ένα μεγάλο μέρος του μουσικού έργου της μπάντας “ANIMAL KARMA”. Εντονο και το κινηματογραφικό στοιχείο αυτής της εμφάνισης, αφού η μπάντα θα κάνει και ένα ειδικό αφιέρωμα σε αξέχαστα soundtracks της μεγάλης αλλά και της μικρής οθόνης.

Οι STAR DOGS είναι μια ροκ μπάντα, που γεννήθηκε από μουσικούς οι οποίοι είχαν την ανάγκη να δημιουργήσουν ένα μουσικό σχήμα, όχι απλά για να προστεθεί άλλη μια ροκ μπάντα στις τόσες χιλιάδες που ήδη υπάρχουν, αλλά για να δημιουργηθεί ένας τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας με τον κόσμο.

Mέσω του πενταγράμμου, εκφράζουν τις ανησυχίες τους, τους προβληματισμούς τους, καταπολεμούν τη δυστυχία και επιβραβεύουν την ευτυχία. Με γνώμονα πάντα την επιλογή των καλύτερων τραγουδιών από τις χρυσές δεκαετίες των 60’s, 70’s, 80’s, με ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ μουσικές δημιουργίες των 90’s, 2000’s μέχρι και σήμερα, αλλά και με ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ δημιουργίες και συνθέσεις, και με πάντα ανανεωμένο πρόγραμμα και διάθεση, οι STAR DOGS φροντίζουν σε κάθε εμφάνισή τους, να παρασύρουν το κόσμο σε ένα ταξίδι αναμνήσεων, εικόνων, και συναισθημάτων για να θυμούνται οι πιο παλιοί, και να ακούνε οι πιο νέοι την ιστορία της Rock μέχρι σήμερα, έτσι όπως τη διδαχτήκαμε και την αγαπήσαμε στο παρελθόν και έτσι όπως την αισθανόμαστε και την εκφράζουμε, ακόμα και σήμερα……..

Κυριακή 6 Απριλίου
Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *