Συναυλίες (Live)

Ο Παύλος Παυλίδης με ακουστικό σετ στο Buba

Ο Παύλος Παυλίδης σε ένα αναπάντεχο και ιδιαίτερο ακουστικό σετ στο εξωτικό Buba

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο Παύλος Παυλίδης έρχεται στο Βuba για να μας παρουσιάσει ένα acoustic set, ένα live πέρα από τα καθιερωμένα.

Όποιος είχε βρεθεί στο upstairs της πλατείας Θεάτρου σε κάποια από τα θρυλικά live στο γνωστό, σιωπηλό πλέον στέκι, ξέρει από τώρα τι να περιμένει την ημέρα εκείνη, καθώς ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης και η ομάδα του Buba εγκαινιάζει μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο Sunday Never Ends.

Πρόκειται για μια γιορτή της μουσικής, της μέρας και της νύχτας, ένας ξεχωριστός τρόπος να καλωσορίσουμε την εβδομάδα που έρχεται και να αποχαιρετήσουμε αυτή που τελειώνει. Μια ιδέα που επιδιώκει να δημιουργήσει συμβάντα, ιστορίες και ξεχωριστές μουσικές αναμνήσεις.

Με ένα πρόγραμμα εμπλουτισμένο με αρκετά τραγούδια του Παύλου που δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να ακούσουμε στις συναυλίες του, καθώς η επιλογή τους ταιριάζει απόλυτα με την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου project. Αξέχαστοι στίχοι και μελωδίες τόσο από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του, φτάνοντας έως και τον τελευταίο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 με τον τίτλο «Μια Πυρκαγιά σ΄ ένα σπιρτόκουτο».

Θα ακολουθήσει party από την ομάδα του Buba για αυτούς που αντέχουν και δε θέλουν να τελειώσει η βραδιά, γιατί οι Κυριακές ποτέ δεν τελειώνουν!

Μαζί του στο πιάνο ο Ορέστης Μπενέκας και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Αλέκος Βουλγαράκης.

Διεύθυνση: Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά 145 62

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *