Φωτογραφία

Ομαδική έκθεση Φωτογραφίας «ΣΥΝΑΜΦΟΤΕΡΟΝ»

tn_1teodor_radu_pantea_Τον νέο εκθεσιακό χώρο- πρώην αποθήκες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαύκου – του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαυκιωτών η «Δράση» Θα  εγκαινιάσει το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στις πολυεπίπεδες πολιτιστικές καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου, στις 7 Ιουλίου.

 

Θα είναι μια ομαδική έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο το «ΣΥΝΑΜΦΟΤΕΡΟΝ».
Η έκθεση αυτή που είναι από μέλη του Φ.Κ.Θ., εχει την ιδιαιτερότητα ότι φιλοξενεί φωτογράφους και από χώρες του εξωτερικού και ιδιαίτερα  από τα Βαλκάνια.

Είναι μια έκθεση όπου συναντιέται το παλιό με το καινούργιο. (Τυπώματα στο χέρι και ψηφιακά τυπώματα). Μικρές και μεγάλες διαστάσεις. Μεγάλα μεγέθη τυπωμένα σε φωτογραφικό χαρτί,  αναλογικά στην λήψη αλλά και ψηφιακά .Συνύπαρξη δηλ. διαφορετικών τάσεων και απόψεων μέσω της προσωπικής αναζήτησης. Υψηλών προδιαγραφών, όπως παρουσιάζονται στις γκαλερί και τα μουσεία.

 

Στην έκθεση συμμετέχουν : ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΔΑΓΤΖΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,  ΡΑΠΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ ΚΑΙΤΗ, ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,  ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,(HEL) ,TEODOR RADU PANTEA (RO), EMIN KOUMBARATZIFYROM), MANOLJOVIC SLOBODAN (SER), ANTON CHEMISHANOV, PETAR PESHEV (BUL). (

 

Διαπόραμα (slideshow), θα προβάλλεται την ημέρα των εγκαινίων.

Εγκαίνια : Σάββατο 7 Ιουλίου ώρα 20.00

Οργάνωση, παραγωγή Φ.Κ.Θ.

Υποστήριξη : Σύλλογος Λαυκιωτών η «ΔΡΑΣΗ».

Διάρκεια : 7/07/07-29/07/07  ώρες λειτουργίας : Δευτέρα-Κυριακή 18.30-22.00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *