Επικαιρότητα

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι… άθεος ή όχι, πολιτική αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!!!

tsipras

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται σε καθημερινή βάση η διαμάχη μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά αντικείμενο της αντιπαράθεσης αποτέλεσαν δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του το βράδυ του Σαββάτου σε εκδήλωση του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ολλανδίας, αλλά και για το εάν ο Αλέξης Τσίπρας είναι… άθεος ή όχι.

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, χαρακτήρισε το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Ολλανδίας ευρωσκεπτικιστικό, Μαοϊκό, Μαρξιστικό-Λενινιστικό» και πρόσθεσε ότι με την κίνησή του να συμμετάσχει και να μιλήσει στην συγκέντρωση, ο κ. Τσίπρας «αποκάλυψε για μια ακόμα φορά τις επικίνδυνες ψευδαισθήσεις του και τους ακόμα πιο επικίνδυνους συμμάχους του».
Συγκεκριμένα, ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε: «Μιλώντας στη συγκέντρωση ενός ευρωσκεπτικιστικού, Μαοϊκού, Μαρξιστικού-Λενινιστικού, σοσιαλιστικού κόμματος της Ολλανδίας, ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε για μια ακόμα φορά τις επικίνδυνες ψευδαισθήσεις του και τους ακόμα πιο επικίνδυνους συμμάχους του.

» Μίλησε για το δίλημμα ‘Ανάπτυξη ή λιτότητα’ αλλά απέφυγε να πει ότι Ανάπτυξη με δανεικά σημαίνει χρεοκοπία, ξέχασε να αναφέρει ότι η Ελλάδα μπαίνει ήδη σε Ανάπτυξη και αποσιώπησε πλήρως ότι το κόμμα στου οποίου τη συγκέντρωση μίλησε, είχε καταψηφίσει τη βοήθεια που δόθηκε στην Ελλάδα.

» Μιλάει για Ανάπτυξη, αλλά φέρνει ερείπια και θεωρεί φίλους του, εκείνους οι οποίοι επιδίωκαν και επιδιώκουν την εκδίωξη της Ελλάδας από την Ευρώπη».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε το Μέγαρο Μαξίμου «να ενημερώσει άμεσα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι δεν συνιστούν ανάπτυξη ούτε τα χιλιάδες λουκέτα στις επιχειρήσεις, ούτε οι εκατομμύρια άνεργοι» και πρόσθεσε: «To success story της ανάπτυξης δεν στήνεται πάνω στα ερείπια του μνημονίου, ούτε υλοποιείται με τη συνταγή της καταστροφικής λιτότητας. Χρειάζεται ρήξη και αλλαγή στην ασκούμενη πολιτική τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και όχι ασκήσεις υποταγής στην κ. Μέρκελ και τους συμμάχους της».

Ανταπαντώντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, δήλωσε: «Ακόμα και οι εχθροί της Ελλάδας έχουν πλέον πειστεί για την ανόρθωσή της. Μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να βλέπει παντού ερείπια. Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει πως ο χειρότερος εχθρός μας είναι ο κακός εαυτός μας…».

ΝΔ: «Ο Αλ. Τσίπρας είναι άθεος»

Η συνέχεια δόθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία εξαπέλυσε επίθεση επί προσωπικού στον κ. Τσίπρα σχετικά με τα θρησκευτικά του πιστεύω, υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι… άθεος!

Συγκεκριμένα, η ΝΔ ανέφερε ότι «ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος. Δικαίωμα του.

» Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του. Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Τ. Κουράκης. Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος».

Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για κατήφορο του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Απειλούν με ‘χειροβομβίδες’, εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα σχέδιά τους, τώρα ακόμα και την Εκκλησία. Ως που θα φτάσει ο κατήφορος του κ. Σαμαρά;».

[eklogika @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *