ΜΟΥΣΙΚΗΣυναυλίες (Live)

Ο Μάριος Φραγκούλης στο Ηρώδειο

marios-fragkoulis

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στις 5 Σεπτεμβίου 2014 κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, για μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στους σκοπούς του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου Υποστήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο και Χρόνια Νοσήματα I Live For ME.  

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας τενόρος θα ερμηνεύσει πασίγνωστες μελωδίες και τραγούδια ψυχής που υμνούν το νόημα της ζωής και την ανθρώπινη ύπαρξη αλλά και αποσπάσματα, σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση, από το νέο, ακυκλοφόρητο, διεθνές άλμπουμ του με spiritual τραγούδια, σε μία ειδυλλιακή συναυλία με τίτλο Sing Me An Angel.

Μαζί του επί σκηνής, θα βρεθεί η φημισμένη Νορβηγίδα σοπράνο Sissel. Με 15 προσωπικά άλμπουμ και πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων παγκοσμίως, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια, με την κρυστάλλινη φωνή, έρχεται στη χώρα μας, για μία ξεχωριστή μουσική συνεύρεση με τον Μάριο Φραγκούλη, υπό τη διεύθυνση του Richard Balcombe και συνοδεία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΝΕΡΙΤ.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Iδρύματος «I Live For Me». Πρόκειται για Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Υποστήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο και Χρόνια Νοσήματα με σκοπό τη μέριμνα, ψυχολογική στήριξη, εκπαίδευση και φροντίδα των ασθενών, καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα και τα δικαιώματα των ατόμων αυτών.

Μάριος Φραγκούλης
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014
Ωρα: 21.00

Προπώληση: Ticket Services
www.ticketservices.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *