Επικαιρότητα

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές

2b8affd6570fd6f89a77b265c81d4f01_XL

Τη συγκρότηση πολιτικής κίνησης με την οποία θα κατέβει στις ευρωεκλογές, πρόκειται να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης. Ο δημοσιογράφος παραιτείται από το Mega και το protagon.gr.

Η κίνηση αναμένεται να κινηθεί στο χώρο της κεντροαριστεράς και η ανακοίνωση της πρωτοβουλίας ασφαλώς σχετίζεται με την αποτυχία των 58, μετά την χθεσινή ρήξη της κίνησης με το ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σ. Θεοδωράκης θα χρησιμοποιήσει τις ευρωεκλογές για την διάδοση των θέσεων του, αλλά δεν πρόκειται να κρατήσει την έδρα, αν εκλεγεί.

Την κίνηση θα πλαισιώσουν στελέχη, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη τύπου την ερχόμενη τρίτη.

Η ανακοίνωση στο protagon.gr:
«Tη δημιουργία πολιτικού κινήματος θα ανακοινώσει στις 15.00, ο Σταύρος Θεοδωράκης. Η ανακοίνωση θα γίνει προς τους μετόχους και τους συνεργάτες του protagon.
Ταυτοχρόνως, ο Σταύρος Θεοδωράκης, θα ανακοινώσει την αποχώρηση του από τη δημοσιογραφία προκειμένου να εκπροσωπήσει το νέο κίνημα.
Το protagon θα παρουσιάσει τις ανακοινώσεις που θα γίνουν αργότερα στη συγκέντρωση των μετόχων και συνεργατών του.»
Νέα πολιτική κίνηση με τον όνομα «Το Ποτάμι» ανακοίνωσε σήμερα ο δημοσιογράφος, Σταύρος Θεοδωράκης.
Σε άρθρο- διακήρυξη που ανέβασε στο διαδίκτυο δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η νέα πολιτική κίνηση θα πάρει μέρος στις επερχόμενες ευρωεκλογές, αλλά ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος

Αναλυτικά το άρθρο του Σταύρου Θεοδωράκη για «Το Ποτάμι»

Ας τα πάρουμε ένα ένα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *