Συναυλίες (Live)

Ο B.D.Foxmoor των Active Member παρουσιάζει την Umicah στο Stage Volume 1

afisastage1112

Στις 11 & 12 Απρίλη στο Stage Volume 1 όπως και στις 3 Μαΐου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) θα συμβεί αυτό που κανείς δε περίμενε.
Ο Β.D.FOXMOOR των ACTIVE MEMBER καλεί επί σκηνής όσους είχε συνεργαστεί στο ξεκίνημα της hip hop σκηνής (1992 μέχρι 1999).
Για την ακρίβεια μαζί του θα βρίσκονται οι εξής καλεσμένοι: o MCD ο πρώτος dj των active member, o ΧRAY (Νικήτας Κλίντ), ο Oδυσσέας (Razastarr), φυσικά η Sadahzinia, o REAL D, οι ΒΑΒΥΛΩΝΑ με το αρχικό τους σχήμα, οι BRIGADA με το αρχικό τους σχήμα,o DJKΤρεις βραδιές λοιπόν μ’ όσους μοιράστηκε ο B.D.FOXMOOR το ξεκίνημα και αφιερωμένες όπως λέει κι ο ίδιος:
«στου χτες την αθωότητα και τη βίαση μας,στου σήμερα τη μαγκιά και τη φρονιμάδα μας, για του αύριο την ομορφιά και τη τελική αφήγηση.»
Μοναδική ευκαιρία να δει κάποιος ξανά η για πρώτη του φορά επί σκηνής, όλους εκείνους που έζησαν την Umicah στην εποχή της.
11 και 12 Απριλίου
Stage Volume 1
Αγίας Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι, Αθήνα
3 Μαΐου
Principal Club Theater
Ανδρέα Γεωργίου 56, ΘεσσαλονίκηΤιμές εισιτηρίων: 10€
Προπώληση: Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42,  Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, Ιμάντας, Σαρρή 46, Πλατεία Ασωμάτων, Ψυρρή
Θεσσαλονίκη: Music Land, Μητροπόλεως 102
www.ticketpro.gr / www.tickethouse.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *