Συναυλίες (Live)

Ο JD Walter και οι The Next Step Quintet στο Half Note

jd_walter
Το Half Note Jazz Club έχει την τιμή να φιλοξενήσει στη σκηνή του τον JD Walter και το The Next Step Quintet για δύο live τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Απριλίου 2014.Έχει συγκριθεί με πολλούς, ωστόσο ο JD Walter είναι πάνω απ’ όλα ένας γνήσιος και πρωτοπόρος τραγουδιστής της jazz. Απολαμβάνει το σεβασμό όλων των σύγχρονών του μουσικών, με πολλούς από αυτούς άλλωστε έχει μοιραστεί και τη σκηνή: Dave Liebman, Billy Hart, Tom Harrell, Eddie Gomez, Bob Dorough, Edgar Bateman, Nicholas Payton, Jean-Michel Pilc, Bill Evans, Mark Murphy, και ο κατάλογος είναι μακρύς.

Το κοινό του απλώνεται από τις ακτές της Αμερικής μέχρι την Ευρώπη, τη Ρωσία και την Άπω Ανατολή, ενώ εκτός των δικών του κυκλοφοριών, συμμετέχει σε πολλά cd άλλων καλλιτεχνών.

Σε αυτά τα δύο του live στο Half Note συνοδεύεται επί σκηνής από τους δικούς μας The Next Step Quintet, το σχήμα που ο Γιώργος Κοντραφούρης έχει χαρακτηρίσει ως την «πιο hot μπάντα της πόλης αυτή τη στιγμή». Πρόκειται για πέντε νέους μουσικούς που συναντήθηκαν με αφετηρία την αγάπη τους για την jazz και κοινό προσανατολισμό τις μοντέρνες τάσεις της.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *