Συναυλίες (Live)

Ο Leonard Cohen στο Terravibe στις 20 Ιουλίου

“Είμαστε πολύ τυχεροί να ζούμε την ίδια εποχή που ζει και ο Leonard Cohen.” έχει πει ο Lou Reed ..και η Ελλάδα είναι ακόμα πιο τυχερή που “ο άνθρωπος της σύγχρονης Αναγέννησης” ο Leonard Cohen που ξέρει πώς να εκφράζει συναισθηματικές αλήθειες και να διεισδύει στον πυρήνα των ψυχών μας, έρχεται για να σαγηνεύσει τις αισθήσεις μας στο Terra Vibe Park, στη Μαλακάσα την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008.

Ο Leonard Cohen είναι αναμφισβήτητα περισσότερο γνωστός ως τραγουδιστής – τραγουδοποιός, – ιδίως για τα πετυχημένα του κομμάτια όπως “Suzanne”, “First We Take Manhattan”, “Famous Blue Raincoat”, “Chelsea Hotel”, “Bird On A Wire”.. αλλά ο 73χρονος έχει αλλάξει πολλούς ρόλους κατά τη διάρκεια της μακρoχρόνιας και ποικίλης καριέρας του.

Ο Cohen είναι ποιητής – εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με ποιήματα, “Let Us Compare Mythologies”, σε ηλικία μόλις 22 ετών. Η τελευταία του ποιητική δημιουργία έχει τον τίτλο “The Book of Longing”.

Ο Cohen ειναι μυθιστοριογράφος – το 1960, η πειραματική του νουβέλα “Beautiful Losers”, που προηγείται χρονικά της μουσικής επιτυχίας του Cohen, επιλέχθηκε ως υποψήφια για τον διαγωνισμό του CBC “Canada Reads 2005”.

Ο Cohen είναι μουσικός παραγωγός – συνέθεσε και έκανε την παραγωγή στο “Blue Alert”, της Anjani το 2006. Η solo καριέρα της Anjani, που είναι σύντροφος του στη ζωή και στην τέχνη, ξεκίνησε με αυτή την κυκλοφορία. Μέχρι τότε τον συνόδευε στα keyboards και στα φωνητικά.

O Cohen είναι εικονογράφος – εξέπληξε και γοήτευσε τους πάντες όταν τον Ιούνιο που πέρασε “άνοιξε” μια έκθεση με σχέδια του στη γκαλερί Drabinsky – σχέδια τα οποία κρατούσε μέχρι τότε μόνο για τον εαυτό του.

Ο Cohen είναι ηθοποιός – εκτός από τις πολυάριθμες εμφανίσεις του σε ντοκιμαντέρ και πειραματικές ταινίες, ο Cohen εμφανίστηκε το 1986 και σε ένα επεισόδιο του Miami Vice, με τον τίτλο “French Twist”, υποδυόμενος τον François Zolan…και ο Cohen… έρχεται για να ψιθυρίσει υπέροχα λόγια συναισθηματικής σοφίας και στα μέρη μας, για μία εμφάνιση μόνο στο Terra Vibe Park. Ενα γεγονός που δεν πρέπει να χάσει κανείς

Σημεία Προπώλησης:
ΤΙCKET HOUSE Αθήνα Πανεπιστημίου 42, 210 3608366
ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη Μητροπόλεως 102, 2310 264880
Online sales: www.ticketpro.gr
Τιμή 95 euro στην ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά της σκηνής με δυνατότητα ειδικού parking δίπλα στο χώρο με αγορά 3 εισιτηρίων
Γενική είσοδος 50 euro, Ορθίων ( 55 euro στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *