Εκδηλώσεις

Πάρτι μασκέ της Κοινωνικής Κουζίνας Ο Άλλος Άνθρωπος Δωρεάν Φαγητό Για Όλους

Πάρτι μασκέ οικονομικής ενίσχυσης Τσικνοπέμπτης της Κοινωνικής Κουζίνας Ο Άλλος Άνθρωπος Δωρεάν Φαγητό Για Όλους την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 στην Πλαταιών 55 Κεραμεικός.

[box type=”success” ]Σας προσκαλούμε ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ να κάνουμε την άλλη τσίκνα συμμετέχωντας στην τρελοδιασκέδαση με ψητοτσίκνες στην οδο Πλαταιών 55
βάζοντας φωτιά στην μιζέρια, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ.[/box]

Μπίρες 1 ευρώ,ποτήρι κρασί 1 ευρώ,ρακί 1 ευρώ και το ρακόμελο του άλλου ανθρώπου 2 ευρώ.

Ψητά από τις 4 το μεσημέρι,σαλάτες,μάσκες,σερπατίνες,πολλή μουσική με παραδοσιακά και τρελά καρναβαλίστικα τραγούδια από όλο τον κόσμο,με ζωντανή μουσική , με μπάντες που θα παίζουν και στον δρόμο μπροστά στην Πλαταιών αλλά και στο μπαλκόνι του Άλλου Ανθρώπου, με είσοδο ΕΛΕΥΘΕΡΗ και συμμετοχή μόνο την προσφορά της χαράς και του κεφιού.

ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ , θα υπάρχουν κουτιά οικονομικής ενίσχυσης για να μαζέψουμε τρόφιμα και χρήματα άλλα και φάρμακα για τις ανάγκες τις Κοινωνικής Κουζίνας Ο Άλλος Άνθρωπος Μυτιλήνη,Σαλαμίνα,Μέγαρα,ΘΘεσσαλονίκη,Πάτρα,Χαϊδαρίου,Αιγάλεω,Πειραιά,Δραπετσώνα,Μοναστηράκι,Ερμού,Θησείου,Πλ. Κουμουνδούρου,Βαρβάκειο, οδού Αθηνάς,Παγκρατίου και των κοινωνικών ιατρείων Ν.Φιλαδέλφιας,Βύρωνα,Ελληνικού,Κορίνθου.

http://oallosanthropos.blogspot.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *