Ταξιδιωτικά άρθρα

Πάσχα Ελληνικόν στο Κτήμα Πεντελικόν

Κυριακή του Πάσχα, με την πολυτέλεια και την  παράδοσησε αρμονικό συνδυασμό, μέσα στην Αττική, δίπλα στο σπίτι σας.

Ελάχιστο κόστος, ανύπαρκτη ταλαιπωρία, οικογενειακή ατμόσφαιρα, σε έναν παραδεισένιο τόπο για μεγάλους αλλά προπάντων για … μικρούς.

Μια εκδήλωση που θα γίνει έθιμο για τους Αθηναίους , ένα γεγονός μοναδικό , κάνει πρεμιέρα φέτος,  την Κυριακή του Πάσχα , στο κτήμα Πεντελικόν στη Βαρυμπόμπη.

Μια Πασχαλιάτικη γιορτή μέσα στην Αττική  , για όλους όσοι βαρέθηκαν να ταλαιπωρούνται στις εθνικές οδούς , έχουν ανάγκη από ξεκούραση δεν θέλουν όμως να στερηθούν τα έθιμα της ημέρας του Πάσχα αλλά και την πολυτέλεια , την ποιότητα και την άνεση που προσφέρει μια από τις καλύτερες κουζίνες της Ελλάδας.

Στο μαγικό δάσος της Βαρυμπόμπης, το κτήμα Πεντελικόν θα υποδεχθεί φέτος ανήμερα του Πάσχα , όλους εκείνους που επιθυμούν να διασκεδάσουν , να γευθούν τα γνωστά για την ποιότητά τους εδέσματα του Πεντελικού να απολαύσουν το υψηλής ποιότητας σέρβις χωρίς ωστόσο να στερηθούν έστω και ένα από τα αγαπημένα τους έθιμα.

Τα αρνιά θα μπουν στις σούβλες από τα χαράματα και οι σέφ με τα ψηλά άσπρα καπέλα τους θα βρίσκονται στην κουζίνα πρίν ακόμα ξημερώσει , ετοιμάζοντας ότι καλύτερο προβλέπει η παράδοση για την συγκεκριμένη ημέρα. Ενας τεράστιος χώρος πολλών στρεμμάτων γεμάτος λουλούδια και δένδρα,  θα διαμορφωθεί ειδικά για να διασκεδάσουν οι μικροί επισκέπτες. Πάνω στο καταπράσινο γκαζόν , κλόουν, ξυλοπόδαροι, ειδικοί εκπαιδευτικοί, θα φροντίσουν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών όλη την ημέρα έτσι ώστε και εκείνα να ικανοποιηθούν αλλά και οι γονείς να απολαύσουν εν ηρεμία την ομορφιά της φύσης , τη κουβεντούλα και το φαγητό τους.

Το γλέντι θα αρχίσει στις 11.30 το πρωί . Με ούζα και μεζέδες για τους μεγάλους οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία ακόμα και το ταβλάκι τους να παίξουν αν το επιθυμούν. Το μεσημεριανό φαγητό με τα ψητά , αρνιά, κατσικάκια, κοτόπουλα, δεκάδες σαλάτες και συνοδευτικά , τυριά και ορεκτικά,  κόκκινα αυγά και φρέσκα τσουρέκια  θα συνοδεύσει ορχήστρα με ζωντανή Ελληνική μουσική . Ένα παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα θα ανοίξει το χορό και θα παρασύρει τους προσκεκλημένους σε ξέφρενο γλέντι.

Και επειδή το Πάσχα φέτος συμπίπτει με την Πρωτομαγιά ,  ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο φορτωμένο με κάθε λογής ανοιξιάτικο μπουμπούκι, θα βρίσκεται στο κέντρο του κτήματος στη διάθεση παιδιών και γονιών που θα θελήσουν να φτιάξουν το μαγιάτικο στεφάνι τους.

Μια μοναδική γιορτή , δίπλα στο σπίτι σας που θα κοστίσει ελάχιστα και θα προσφέρει τα πάντα. Αγοράστε τώρα τις προσκλήσεις για εσάς και την παρέα σας και οργανώστε έγκαιρα το δικό σας τραπέζι . Το κόστος για κάθε ενήλικα είναι 65 ευρώ ενώ για τα παιδιά μόλις 30Ε

ΚΤΗΜΑ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ:http://www.hotelpentelikon.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *