Αθλητικά

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ήταν οι κερδισμένοι της τρίτης αγωνιστικής των πλέϊ οφ

aek_pleyof4Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ήταν οι κερδισμένοι της τρίτης αγωνιστικής των πλέϊ οφ, καθώς με τις νίκες που πήραν επί της Λάρισας και ΠΑΟΚ αντίστοιχα είναι πια τα φαβορί για την κατάκτηση της προνομιούχου πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνος πρώτος έμεινε ο Παναθηναϊκός, ενώ ακολουθεί έναν βαθμό πίσω η ΑΕΚ.

Τη νίκη της ημέρας πήρε αναντίρρητα η ΑΕΚ που με 9 παίκτες όχι απλώς έμεινε όρθια στην «καυτή» Τούμπα, αλλά πήρε το πολύτιμο «τρίποντο» με σκόρερ τον Μπλάνκο, απέναντι στον «φλύαρο» ΠΑΟΚ που εμφάνισε αδυναμίες όχι μόνο δημιουργικά, μιας και τα χαφ του αδυνατούσαν να «τρυπήσουν» την καλά στημένη άμυνα της «Ενωσης», αλλά και αμυντικά, με πολλά λάθη που τα πλήρωσε τελικά.
Η ομάδα του Σάντος γνώρισε τη 2η ήττα της στα πλέϊ οφ και μάλιστα μέσα στην Τούμπα, και βλέπει πια να στενεύει δραματικά ο δρόμος για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα δύσκολα στο 2ο ημίχρονο και πήρε τελικά τη νίκη με 3-1 απέναντι στη Λάρισα που είχε απουσίες και έμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία των πλέϊ οφ με εννέα βαθμούς, έναν βαθμό πάνω από τη 2η ΑΕΚ και τρεις πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Η Λάρισα που έδειξε καλά στοιχεία στο 2ο ημίχρονο, με την ήττα αυτή αποχαιρετά την πρώτη θέση και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για μια καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη που θα της επιτρέψει να μετάσχει σε έναν καλύτερο γύρο του Europa League (κύπελλο OYEΦΑ).

Tα αποτελέσματα, η βαθμολογία και οι υπόλοιποι αγώνες των πλέϊ οφ:

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΪΟΥ
Παναθηναϊκός – Λάρισα 3-1
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ            0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  Ν   Ι   Η    Τερμ.  Β.
Παναθηναϊκός       2   1    0     5-2       9
ΑΕΚ                      2   1    0     5-3      8
ΠΑΟΚ                  1   0    2      2-2      6
Λάρισα                  0   0    3     3-8      0

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΪΟΥ
Λάρισα – Παναθηναϊκός (17:00)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ            (19:00)

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΪΟΥ
Λάρισα – ΑΕΚ          (19:00)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ   (21:15)

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΪΟΥ
ΠΑΟΚ – Λάρισα         (21:15)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός    (21:15)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *