θέατρο

«Πού είναι η μάνα σου μωρή;» με τη Βέρα Κρούσκα για 2η χρονιά στο Vault

«Πού είναι η μάνα σου μωρή;» της Δ. Πέτρουλα για 2η χρονιά στο Vault

Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά το έργο της Δήμητρας Πέτρουλα  “Πού είναι η μάνα σου μωρή” με τη Βέρα Κρούσκα σε  σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι. Από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00 και Κυριακές στις 19:00.

Μετά την πετυχημένη περιοδεία ανά την Ελλάδα και τις sold out παραστάσεις στο VAULT, η παράσταση «Πού είναι η μάνα σου μωρή» της Δήμητρας Πέτρουλα, με την Βέρα Κρούσκα, σε σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια Ενκε Φεζολλάρι, και σε θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την πετυχημένη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT.

Μία σπαραχτική μαρτυρία για τον εμφύλιο, με τη Βέρα Κρούσκα να ενσαρκώνει τα πάθη και τις ματωμένες σελίδες της οικογένειας Πέτρουλα στην Μάνη, την τραγική ιστορία ενός παιδιού που επέζησε απο τις σφαγές των Χιτών και κατέγραψε όλες τις θυριωδίες τους.

Σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι
Σκηνικά – κοστούμια Χριστίνας Κωστέα
Φωτισμοί: Ελίζα Αλεξανδροπούλου
Παίζουν επίσης: Ορνέλα Λούτη και Αγάπη Παπαθανασιάδου.

Γενική είσοδος: 13 ευρώ- Μειωμένο: 10 ευρώ Φοιτητές / Μαθητές / Σπουδαστές / Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) / ΑμΕΑ / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) /Συνταξιούχοι
Προπώληση: 10 ευρώ:viva.gr

Πολυχώρος VAULT
Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός –Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8’ περίπου με τα πόδια)
Τηλ: 213 0356472 / 6945 993870 (για τηλεφωνικές κρατήσεις 11:00 – 14:00 και 17:00 -21:00)
http://www.facebook.com/VAULTTheatreGr1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *