ΔιασκέδασηΕκδηλώσειςΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Πριν τα μπάνια ώρα για Allou Fun Park

Πριν τα μπάνια ώρα για Allou Fun ParkAllou Fun Park: Ο καιρός φτιάχνει αλλά δεν είναι ακόμα για μπάνια, τώρα είναι η ώρα για διασκέδαση μέχρι δακρύων!
Αν έχετε παιδιά το Kidom σας περιμένει για ατέλειωτα παιχνίδια και happenings.

Το Allou! Fun Park είναι το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας και η πιο αγαπημένη επιλογή διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έως και σήμερα.

Διαθέτει δύο πάρκα, το Allou! (για εφήβους, νέους και όσους αισθάνονται … νέοι) και το Kidom (για οικογένειες με παιδιά έως 9 ετών) στα οποία οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν έξω από τα καθιερωμένα και να απολαύσουν ανεξάντλητο παιχνίδι, δράση και happenings καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Είναι το ιδανικό μέρος για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης, φαγητό, βόλτα και όλα αυτά μέσα σε ένα πανέμορφο καταπράσινο, ασφαλές περιβάλλον, καθώς το Allou! Fun Park έχει βραβευτεί από τον Οργανισμό Πιστοποίησης TÜV Hellas για τα πρότυπα ασφαλείας που εφαρμόζονται σε όλα τα παιχνίδια μέσω τακτικών ελέγχων ορθής και ασφαλούς λειτουργίας.

[box type=”success” ]ΠΡΟΣΦΟΡΑ :Allou! XXL Pass: 15€ από 19€ Ημερήσιο πάσο διασκέδασης στο Allou! Fun Park. Απολαύστε απεριόριστο παιχνίδι σε Allou! & Kidom![/box]

Στο πάρκο Allou Fun Park, το παιχνίδι ξεκινάει στο Panorama και το 7D Zone, συνεχίζεται στο νέο εντυπωσιακό παιχνίδι τρόμου Τhe House of Fear Agony, στα Power Karts και το VR 360-Xtreme ενώ τα Shock & Drop, Legend, Red Evil , Music Express, Big Apple, La Isla, Move it, Star Flyer, ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Ακόμα, μην ξεχάσετε να μπείτε στο μοναδικό Mirror Forest, το μαγικό δάσος – λαβύρινθο με καθρέπτες για να βρείτε την έξοδο ανάμεσα σε δεκάδες κάτοπτρα και να δοκιμάσετε την τύχη σας στα Παιχνίδια Δεξιοτήτων για να κερδίσετε δώρα.

Στο Kidom, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, είναι ένας κόσμος βγαλμένος από τα παραμύθια και αφιερωμένος αποκλειστικά στα μικρότερα παιδιά. Εδώ οι μικροί εξερευνητές θα βρουν μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών που μαγεύουν όχι μόνο τους ίδιους, αλλά ολόκληρη την οικογένεια. Μερικά μόνο από αυτά είναι το μεγαλύτερο και ομορφότερο CAROUSEL της χώρας, το BONGO τα μικρά ιπτάμενα ελεφαντάκια, το BLOOM BLOOM για βόλτες στη λίμνη του Kidom μέσα σε μικρά βαρκάκια, το YOUPI TOWER τον ψηλότερο πύργο για τρελά σκαμπανεβάσματα και τις FOUSKES, μια ολόκληρη περιοχή με ολοκαίνουργια τεράστια φουσκωτά και με ειδική περιοχή για μπόμπιρες έως 3 ετών!!

Επώνυμα σημεία εστίασης, όπως Goody’s και Everest και πολλά ακόμα σημεία φαγητού με λαχταριστά hot-dog, βάφλες, απολαυστικούς χυμούς, δροσερά παγωτά, καραμέλες υπόσχονται γευστικά διαλλείματα ανάμεσα στο παιχνίδι.

Όλα τα παιχνίδια του Allou! Fun Park μπορεί κανείς να τα απολαύσει απεριόριστα με τα ημερήσια πάσα διασκέδασης ενώ ειδικά για τους επισκέπτες του Kidom υπάρχουν και τα οικογενειακά πακέτα Kidom Family Pass.

Τόσο στο Allou!, όσο και στο Kidom, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο και να μεριμνήσει για την ασφάλειά σας.

Επιπλέον, το πάρκο απασχολεί εκπαιδευμένη νοσηλεύτρια, η οποία βρίσκεται στο χώρο όλες τις ώρες για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, όπου και αν χρειαστεί.

Η πρόσβαση είναι εύκολη είτε έρθετε με αυτοκίνητο – διατίθεται άνετος δωρεάν χώρος parking για τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες – είτε με συγκοινωνία από το κέντρο της Αθήνας.

Στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Κηφισού, μέσα σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον το Allou! Fun Park αποτελεί ιδανικό προορισμό ψυχαγωγίας για νέους και οικογένειες καθώς εδώ μπορείτε να συνδυάσετε παιχνίδι, φαγητό και βόλτα με τους φίλους ή τα παιδιά σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *