Αθλητικά

Πρώτη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης, 2-0 τον Θρασύβουλο στη Φυλή

Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής επιβλήθηκε του Θρασύβουλου στο δημοτικό γήπεδο της Φυλής με 2-0 (59′ Ζεάν Κάρλος, 65′ Τσέζαρεκ). Αντίθετα με το αρκαδικό συγκρότημα, η ομάδα της δυτικής Αττικής είναι, μαζί με τον επίσης “νεοφώτιστο” Πανθρακικό, οι μοναδικές που παραμένουν χωρίς βαθμό στη διοργάνωση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ποιοτικά κακό, με τους θεατές να έχουν να θυμούνται μόλις δύο ευκαιρίες σε διάστημα 45 λεπτών. Η πρώτη εξ αυτών χάθηκε για τους φιλοξενούμενους στο 12′, όταν σε χτύπημα κόρνερ του Φλάβιο η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του εξουδετερωμένου Χριστόπουλου. Η επόμενη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Μαυρογενίδη να πραγματοποιεί ένα πολύ καλό σουτ που κατέληξε ελάχιστα άουτ, στο 40ο λεπτό.
Η ομάδα της Φυλής προσπάθησε να πιέσει στην επανάληψη και στα πρώτα λεπτά είχε δύο καλές στιγμές, με ένα σουτ (άουτ) του Μπαστία στο 49′ κι άλλο ένα του Γκονσάλβες που απέκρουσε ο Αμπάρης στο 53′.

Έξι λεπτά αργότερα, όμως, στη σέντρα του Καρντόζο η κεφαλιά του Ζεάν Κάρλος κατέληξε στα δίχτυα του Θρασύβουλου (0-1) και πριν οι γηπεδούχοι προλάβουν να συνέλθουν από το… σοκ, ο Τσέζαρεκ με νέα κεφαλιά (σέντρα του Ζαϊρί) διπλασίασε για την αρκαδική ομάδα, στο 65′ (0-2). Το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων “έκοψε” τα πόδια των παικτών του Τσιώλη, που κινδύνεψαν ακόμη μία φορά ως τη λήξη, όταν στο 70′ ο Ζαϊρί πλαγιοκόπησε από δεξιά και πάσαρε στον Φλάβιο, που αστόχησε.

Κίτρινες: Σωτήρχος, Ρόκας – Φιλομένο, Τσέζαρεκ
Διαιτητής: Κ. Παπασταμάτης (Σύνδεσμος Αθηνών)
Θρασύβουλος (Σάκης Τσιώλης): Χριστόπουλος, Μίχος, Τσιώλης, Βασιλείου, Σωτήρχος, Βεντούρα (54΄ Λιαπάκης), Μαυρογενίδης (63΄ Χλωρός), Γκονσάλβες, Αλβες (72΄ Κατσίκης), Ρόκας, Κόζλεϊ.
Αστέρας Τρίπολης (Κάρλος Καρβαλιάλ): Αμπάρης, Φλάβιο, Ζορζίνιο, Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Καρντόσο, Μπαστία, Φάμπιο (36΄ Ζεάν Κάρλος), Φιλομένο, Ντουαλά (46΄ Ζαϊρί), Τσέζαρεκ (85΄ Κανακούδης).

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *