Αθλητικά

Σκόνταψε ο Εργοτέλης, 1-1 με τον Λεβαδειακό

Την πρώτη βαθμολογική απώλεια στο εφετινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας κατέγραψε ο Εργοτέλης, καθώς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 του Λεβαδειακού στο “Παγκρήτιο” στάδιο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ορφανό στο 2ο λεπτό, για να ισοφαρίσει ο Μοντόγια στο 37΄.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ γρήγορα, καθώς στο 2ο λεπτό ο Ζησόπουλος αποσόβησε αρχικά το γκολ αποκρούοντας επί της γραμμής την κεφαλιά του Χίμπλινγκερ, αλλά με νέα κεφαλιά ο Ορφανός την έστειλε στα δίχτυα του Μπλάζιτς (1-0). Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη για τον Εργοτέλη, καθώς ο Λεβαδειακός σταδιακά ισορρόπησε και στο 37΄ πέτυχε την ισοφάριση με τον Μοντόγια, το σουτ του οποίου βρήκε και στον Χίμπλινγκερ για να γίνει το 1-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία του Εργοτέλη, καθώς στο 48ο λεπτό ο Τζούνιορ σέντραρε στον Μπούντιμιρ που πήρε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε για λίγο. Στο 60′ το συγκρότημα του Ηρακλείου στάθηκε άτυχο, καθώς το βολέ του Τζούνιορ έξω από την περιοχή “τράνταξε” το δοκάρι του Μπλάζιτς.
Κάπου εκεί “εξανεμίστηκε” η πρωτοβουλία των γηπεδούχων, ο αγώνας κύλησε στη μετριότητα και ολοκληρώθηκε με μοναδική συγκίνηση ως τη λήξη του το (οριζόντιο) δοκάρι του Λεονέρντο στο 83′, σε εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε.

Κίτρινες: Ορφανός, Βακουφτσής, Πλάσνεγκερ – Ζησόπουλος, Τζορμπατζάκης, Λεονάρντο
Διαιτητής: Ε. Κατσιδώνης (Σύνδεσμος Δωδεκανήσου)
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Μάρτινς (58΄ Βακουφτσής), Ρομάνο, Ογκουνσότο, Ορφανός (63΄ Κορδονούρης), Τζούνιορ, Κένεντι (71΄ Γελαδάρης), Φερνάντες, Μπούντιμιρ, Πλάσνεγκερ.
Λεβαδειακός (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Μασάδο, Γκεοργκίεφ (76΄ Ανδράλας), Μοντόγια (82΄ Μπούσι), Λεονάρντο, Ζησόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Καψής, Μπασαλά, Κιάσσος (58΄ Τριποτσέρης).

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *