ΑθλητικάΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έκανε το 3Χ3 ο Ολυμπιακός, νίκησε 4-1 τον Πανσερραϊκό

Το απόλυτο μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας μετρά ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν σήμερα και τον Πανσερραϊκό με 4-1 στο γήπεδο Καραϊσκάκη και, σε συνδυασμό με τη “γκέλα” του Εργοτέλη, απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής. Ο Κοβάτσεβιτς στο 23′ με γυριστό σουτ, ο Γκαλέτι στο 27′ με άψογο πλασέ, ο Ντιόγκο στο 81′ με κεφαλιά και ο Οσκαρ με πλασέ στο 88′ ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε. Είχε μειώσει προσωρινά για τους Σερραίους στο 85′ ο Τάντιτς με πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς με στόχο να αιφνιδιάσει τον Πανσερραϊκό, αλλά αν εξαιρέσει κανείς μία κεφαλιά του Γκαλέτι στο ξεκίνημα του αγώνα από σέντρα του Κοβάτσεβιτς, μέχρι το 23′ οι φιλοξενούμενοι δεν ανησύχησαν άλλη φορά και κρατούσαν σχετικά εύκολα το μηδέν στην άμυνα. Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, όμως, με προσωπική ενέργεια και γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από κόρνερ, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κοτταρά (1-0). Το γκολ του Σέρβου επιθετικού “ξύπνησε” τους “ερυθρόλευκους” και τέσσερα λεπτά αργότερα πανηγύρισαν για δεύτερη φορά, μετά από εξαιρετικό πλασέ του Γκαλέτι, ο οποίος απέφυγε τον Διγκόζη και πλάσαρε ιδανικά τον Κοτταρά (2-0). Στο αμέσως επόμενο λεπτό, λίγο έλειψε να έρθει και το τρίτο γκολ για την ομάδα του Βαλβέρδε, αλλά η κεφαλιά του Στολτίδη έφυγε άουτ. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 36′, με τον Κοβάτσεβιτς να πλασάρει τον Κοτταρά και να στέλνει τη μπάλα να “γλείφει” το δεξί δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

Με δύο καλές στιγμές για τους Σερραίους ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Νικοπολίδης απέκρουσε ισάριθμα σουτ του Γκουγκουλιά. Μετά το πρώτο 15λεπτο ο Ολυμπιακός ανέλαβε και πάλι τα ηνία του αγώνα και, χωρίς να εντυπωσιάζει, κρατούσε άνετα το υπέρ του 2-0. Στο 70′, μετά από σέντρα του Ζουντί, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και χτύπησε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού. Το τελευταίο 10λεπτο ήταν αυτό που πρόσφερε άλλα τρία γκολ, αρχής γενομένης με την κεφαλιά του Ντιόγκο από σέντρα του Τοροσίδη στο 81′ 3-0 και τη μείωση του σκορ σε 3-1 από τους Σερραίους, τέσσερα λεπτά αργότερα, με πέναλτι του Τάντιτς (χέρι Τοροσίδη σε σέντρα του ίδιου). Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 88′ ο Οσκαρ μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Μπελούτσι.

Κίτρινες: Τοροσίδης – Καλλιμάνης, Διγκόζης, Αντάντο
Διαιτητής: Σ. Τριτσώνης (Αθηνών)
Ολυμπιακός (Ε. Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Ντομί, Στολτίδης, Γκαλέτι (84΄ Οσκαρ), Κοβάτσεβιτς (73΄ Μπελούτσι), Ντιόγκο (+90΄ Μήτρογλου), Αντζας, Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος, Λέτο, Τοροσίδης
Πανσερραϊκός (Γ. Παπακώστας): Κοτταράς, Καλλιμάνης, Κολέν, Γκουγκουλιάς (55΄ Μπανκούρα), Τάντιτς, Ζουντί, Πιπίνης (66΄ Αντάντο), Μιλένκοβιτς, Αμπουμπακάρι, Μπαϊκαρά (46΄ Χέρες), Διγκόζης

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *