Αθλητικά

Πανιώνιος και ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος και ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στη Νέα Σμύρνη, σε αγώνα για την 3η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι “κυανέρυθροι” προηγήθηκαν στο 61′ με τον Κουμορτζί, για να ισοφαρίσει για τους Κρητικούς στο 65′ ο Ντόι.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη, καθώς πήραν τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου και κινήθηκαν με αξιώσεις προς την εστία του Μάλαρζ. Ο Πολωνός τερματοφύλακας πραγματοποίησε σπουδαία απόκρουση στο 11′, σε σουτ του Σκούφαλη (η μπάλα βρήκε και το κάθετο δοκάρι), ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα η κεφαλιά του Μπάρκογλου είχε περάσει μόλις άουτ. Στο 26′ ο Πανιώνιος “άγγιξε” το γκολ, όταν ο Χούτος μετά από ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και επιχείρησε με ψηλοκρεμαστό πλασέ να νικήσει τον Μάλαρζ, είδε όμως τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια ο ΟΦΗ προσπάθησε να βγει μπροστά, αλλά ο Κρέσιτς εξουδετέρωσε τα σουτ των Ντόι (32′) και Κουνενάκη (37′), για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με ένα δυνατό σουτ του Κουτσόπουλου που απέκρουσε ο Μάλαρζ.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στις αρχές του δεύτερου μέρους, με τους “κυανέρυθρους” να ψάχνουν το γκολ, αλλά να μην το πετυχαίνουν ούτε στο 54′ (κεφαλιά του Μπάρκογλου άουτ), ούτε στο 56′ (νέα ωραία προσπάθεια του Χούτου, που όμως καθυστέρησε και το σουτ του αποκρούστηκε). Τελικά, τη λύση έδωσε και πάλι (όπως και στις Σέρρες την περασμένη εβδομάδα) ο Μπερνάρ Κουμορτζί στο 61′. Προηγήθηκε σέντρα του Κουτσόπουλου από αριστερά, σουτ του Χούτου και ασθενής απόκρουση του Μάλαρζ, που έδωσε την ευκαιρία στον Γκανέζο να σπρώξει από κοντά τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν υποχρεωμένοι να βγουν μπροστά για να “απαντήσουν” και το κατάφεραν άμεσα. Ήταν το 65ο λεπτό όταν, μετά από φάση διαρκείας, ο Ντάμε Ντόι έπιασε έναν “κεραυνό’ μέσα από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα, αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Κρέσιτς, “γράφοντας” το 1-1. Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να πάρει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα στο 91′, όμως το αριστοτεχνικό φάουλ του Κοιλιάρα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Μάλαρζ.

Κίτρινες: Μάκος, Μανιάτης – Κοστόφσκι, Κουνενάκης, Ρουμπάκης, Πίτσος, Ντόι, Ισά, Μπαρκαουάν
Διαιτητής: Καστανίδης (Θεσσαλονίκης)
Πανιώνιος (Εβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Μπερτέ, Σκούφαλης (72΄ Κοιλιάρας), Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Μαϊστόροβιτς, Μπάρκογλου (72΄ Αντερσον), Νικολάου, Χούτος (87΄ Ντελούρα)
ΟΦΗ (Φράνκι Στράκα): Μάλαρζ, Μπαρκαουάν, Πίτσος, Σταυρακάκης, Ισά, Ρουμπάκης (75΄ Σίμιτς), Σφακιανάκης (89΄ Γκέρμπερ), Δημούτσος, Κοστόφσκι (41΄ Ταραλίδης), Κουνενάκης, Ντόι

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *