Επικαιρότητα

Έκαψαν κουρείο Πακιστανού και μαχαίρωσαν Έλληνα πελάτη του

Επίθεση 7 ατόμων σε κουρείο Πακιστανού σε κεντρικό δρόμο της Μεταμόρφωσης. Έριξαν μολότωφ και μαχαίρωσαν πελάτη. Κατόπιν εορτής η παρουσία της αστυνομίας. Παρόμοιο περιστατικό την Παρασκευή 07.09, σε σπίτι αυτή τη φορά.

Η ωμή βια αυτόκλητων “προστατών” χτύπησε την πόρτα της Μεταμόρφωσης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, 7 άτομα επιτέθηκαν με ρίψη μολότωφ σε κουρείο που διατηρεί Πακιστανός υπήκοος επί της οδού Γκινοσάτη στο κέντρο της Μεταμόρφωσης.

Η επίθεση συνοδεύτηκε από μαχαίρωμα Έλληνα πελάτη (οδηγού ταξί), ο οποίος ήταν στο μαγαζί και αντέδρασε. Τραυματίστηκαν ελαφρά ακόμα δυο εργαζόμενοι στο κουρείο. Σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, ο ιδιοκτήτης είχε δεχτεί επανειλλημμένες ενοχλήσεις για να κλείσει το μαγαζί και να φύγει, Προ 10ημέρου περίπου είχαν σπάσει – “άγνωστοι” πάλι – την τζαμαρία του καταστήματος. Στο χώρο επενέβησαν η Πυροσβεστική και η ΕΛ.ΑΣ., φυσικά μετά το γεγονός και αφού οι δράστες είχαν διαφύγει.

Το περιστατικό δεν ήταν το πρώτο στη Μεταμόρφωση. Την προηγούμενη Παρασκευή ξημερώματα έγινε επίθεση σε σπίτι Πακιστανών στην οδό Πάρου στην Μποφίλια, την οποία απέτρεψαν γείτονες που κάλεσαν την Άμεσο Δράση. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επικοινωνία της Έκφρασης με το αστυνομικό τμήμα της Μεταμόρφωσης, δεν γνώριζαν κάτι από το συγκεκριμένο περιστατικό (σήμερα 10.09.2012)!

[ekfrasi.net]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PeftsUqo4do[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *