Αθλητικά

Λάρισα-Παναθηναϊκός 2-0 (videos)

Το κίνητρο που είχαν οι παίκτες της ΑΕΛ για παραμονή στην Κατηγορία είναι σαφώς μεγαλύτερο από την διατήρηση της διαφοράς που ήθελαν οι πράσινοι από τους διώκτες τους ενόψει play off και έτσι οι βυσσινί, εκμεταλλευόμενοι τα ολέθρια λάθη στην άμυνα του Τριφυλλιού πήραν τη νίκη με 2-0, έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τους τον Αμπάρη, ο οποίος επενέβη σωτήρια σε αρκετές περιπτώσεις.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’larisa panathinaikos’  resultsPerPage=”8″ hqThumbs=”true”]

Βέβαια, τα νέα από το Περιστέρι δεν ήταν αυτά που θα περίμεναν οι θεσσαλοί, καθώς ο Πανιώνιος νίκησε τον Ατρόμητο, ωστόσο μείωσαν τη διαφορά από την ομάδα (Ατρόμητος) που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στους πέντε πόντους. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός, που είχε κορυφαίο τον εξαιρετικό Λέτο, ξεφουσκώνει επικίνδυνα, μετά το ντέρμπι του Καραϊσκάκη, παραμένοντας για τρίτο ματς χωρίς νίκη και τη διαφορά από τον Ολυμπιακό να εκτοξεύεται στο -13!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=89006#ixzz1FqRzjzIC

Το Τριφύλλι γνώρισε την ήττα με 2-0 από τους “βυσσινί” οι οποίοι έδειξαν ότι ήθελαν πιο πολύ τους τρεις βαθμούς της νίκης έχοντας την ουσία σε αντίθεση με τους πράσινους.

Το πρωτάθλημα για το Τριφύλλι μπορεί να χάθηκε στο ντροπιαστικό ντέρμπι του “Καραϊσκάκης” αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού να παρατήσουν την προσπάθεια που είχαν κάνει μέχρι τότε και να χαλάσουν τη πολύ καλή εικόνα του δευτέρου γύρου.

Και αυτό έκαναν και στο ματς με τον Ατρόμητο αλλά και κόντρα στην Λάρισα όπου ηττήθηκαν 2-0 από τους “βυσσινί” δείχνοντας ότι ο αντίπαλος τους ήθελε περισσότερο τη νίκη από ότι αυτή.

Ναι μεν το Τριφύλλι έπαιξε καλύτερα από ότι την περασμένη εβδομάδα, δημιούργησε φάσεις, είχε την ανούσια υπεροχή, αλλά σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου δεν πήρε ούτε βαθμό. Και μην ξεχνάμε πως οι πράσινοι αντιμετώπιζαν την 15η του βαθμολογικού πίνακα…[http://prasinanea.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *