Αθλητικά

Στο ρελαντί 2-0 ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο

tn_olympiacos_atromitos.JPGΜε τον Χοσέ Σεγκούρα για πρώτη φορά στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Το σκορ άνοιξε ο Σίσιτς στο 49΄ και το έκλεισε ο Ζούλιο Σέζαρ στο 85΄.
Το ματς πήρε από την αρχή γρήγορο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και με τον Ολυμπιακό να μπαίνει ορμητικά, προκειμένου να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τη νίκη. Η πειραϊκή ομάδα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, όμως από τη μια μεριά η αστοχία των παικτών του στην τελική προσπάθεια, όπως του Τζόρτζεβιτς στο 5΄, του Μπελούτσι στο 14’ και στο 33’, του Στολτίδη στο 23’, του Ζούλιο Σέζαρ στο 37’ και του Κοβάσεβιτς στο 41’, και από την άλλη η ακύρωση του γκολ του Σίσιτς στο 10’ ως οφ σάιντ, είχαν ως αποτέλεσμα το ημίχρονο να φύγει χωρίς γκολ.
Από τη δική του μεριά ο Ατρόμητος, έδειξε να προσέχει περισσότερο την άμυνά του, όμως απείλησε δύο φορές, με τον Λουτσιάνο (φάουλ) στο 2’ και τον Περόνε στο 29’, ύστερα από λάθος του Ζεβλάκοφ, ωστόσο ο Νικοπολίδης ήταν σε ετοιμότητα και ειδικά τη δεύτερη φορά έσωσε την εστία του από σίγουρη παραβίαση. Στο 32’ ακυρώθηκε και γκολ του Ατρομήτου, καθώς ο σκόρερ Κάστρο σταμάτησε αρχικά την μπάλα με το χέρι.

Το… πολυπόθητο γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε με την έναρξη του β’ ημιχρόνου. Στο 49’ ο Τζόρτζεβιτς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Σίσιτς με μονοκόματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη. Το παιχνίδι άνοιξε στη συνέχεια και στο 68’ ο Ατρόμητος άγγιξε την ισοφάριση, όταν σε κόρνερ του Λουτσιάνο και σουτ του Κριπιντήρη, ο Λεντέσμα έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Οσο περνούσε η ώρα και το σκορ παρέμενε στο ρευστό 1-0, το άγχος έκανε την εμφάνισή του στο Καραϊσκάκη, ωστόσο σε μια αντεπίθεση στο 85’ ο Σίσιτς σέντραρε από δεξιά και ο προωθημένος Ζούλιο Σέζαρ με σουτ από κοντά έκανε το 2-0 και σιγούρεψε τη νίκη, που φέρνει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και σε αναμονή της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Κίτρινες: Λεντέσμα – Ιωάννου, Κριπιντήρης

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Σεγκούρα): Νικοπολίδης, Τοροσίδης (79’ Πάντος), Λεονάρντο, Ζούλιο Σέζαρ, Ζεβλάκοφ, Στολτίδης, Σίσιτς, Λεντέσμα, Κοβάσεβιτς, Μπελούτσι (71’ Πατσατζόγλου), Τζόρτζεβιτς (88’ Νούνιες).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γκιγιέρμο Ογιος): Μιχαηλίδης, Ιωάννου (68’ Σίριο), Ανατολάκης, Γεωργίου, Σκοπελίτης, Ρόβας, Λουτσιάνο (74’ Λε), Κριπιντήρης, Τρέχο, Κάστρο, Περόνε (83’ Καραλής).

* Πριν την έναρξη του αγώνα ο Ολυμπιακός τίμησε τον Γιώργο Ανατολάκη, εν μέσω χειροκροτημάτων του κόσμου, για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη μεριά των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων ακούστηκαν συνθήματα υπέρ του Τάκη Λεμονή, αποδοκιμάστηκε ο Σεγκούρα στην αλλαγή του Μπελούτσι και χειροκροτήθηκε ο Λουτσιάνο στη δική του αλλαγή.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *