Κόσμος

Συνέλαβαν νεο-ναζί που ήθελαν να δολοφονήσουν τον Ομπάμα

Tη σύλληψη δύο νεαρών που κατά την αστυνομία, σκόπευαν να δολοφονήσουν τον Μπάρακ Ομπάμα, ανακοίνωσαν οι αρχές των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο νεαροί συνελήφθησαν στο Τενεσί, οι οποίοι σχεδίαζαν να ληστεύσουν έναν έμπορο όπλων με σκοπό να δολοφονήσουν τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος Μπαράκ Ομπάμα κι “όσους το δυνατόν περισσότερους μη Καυκασιανούς”, αναφέρεται σε σχετικό ανακοινωθέν.

Όπως τόνισε αξιωματούχος από το Γραφείο Οινοπνευματωδών, Καπνού, Όπλων και Εκρηκτικών, η αστυνομία συνέλαβε ορισμένα άτομα στο Τζάκσον του Τενεσί με μεγάλο αριθμό όπλων, περιλαμβανομένης και μία κομμένης καραμπίνας, στο αυτοκίνητό τους. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία ομάδα νεοναζί ετοιμαζόταν να τον δολοφονήσει, αλλά και να επιτεθεί σε σχολείο που στεγάζει αφροαμερικανούς κυρίως μαθητές.

Εν τω μεταξύ ο Μπάρακ Ομπάμα, αναφερόμενος στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, με ανακοίνωσή του στους εορτασμούς της Ομογένειας του Σικάγο για την ιστορική επέτειο του “ΟΧΙ”, υπενθυμίζει “την ηρωική συνεισφορά του Ελληνικού λαού στη μάχη κατά του φασισμού στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”. Τέλος, ευχαριστεί τους ομογενείς οι οποίοι τιμούν όλους εκείνους “που πολέμησαν και χάθηκαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι”.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *