ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα βίντεο του Vine παντού χωρίς περιορισμούς και εγγραφές

vine

Το Vine ξεκίνησε περίπου πριν ένα χρόνο ως ένα smartphone app παρόμοιο με το Instagram δίνοντας όμως στους χρήστες μία πολύ ξεχωριστή δυνατότητα. Οι χρήστες μπορούν να κοινοποιήσουν και να παρακολουθήσουν βίντεο των 6 δευτερολέπτων, τα λεγόμενα Vines. Αυτά τα “εξελιγμένα gifs” ήταν διαθέσιμα μόνο μέσα από την εφαρμογή και μόνο στα μέλη. Τώρα το Vine έρχεται και στο Desktop, σε όλους τους χρήστες, εγγεγραμμένους και μη.

H νέα προσέγγιση της υπηρεσίας την καθιστά περισσότερο ως ανταγωνιστική του Youtube αφού προσφέρει περιεχόμενο ποικίλων θεμάτων, από το κοινό για το κοινό. Η δομή του Vine.co είναι ιδανική για να καταστρέψει την παραγωγικότητα του κοινού..! Συγκεκριμένα υπάρχει δυνατότητα επιλογής καναλιού καθώς και παρακολούθηση των δημοφιλέστερων και πιο πρόσφατων Vines. Ταυτόχρονα, οι ήδη εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν το feed τους και ταυτόχρονα να λαμβάνουν ενημερώσεις για τα “trending” vines καθώς και playlists.

Με αυτή την κίνηση το Twitter (ιδιοκτήτρια εταιρία) φαίνεται να αφήνει το Instagram χωρίς ανταγωνιστή στις πλατφόρμες για κινητά αλλά στοχεύει σε κάτι σχετικά νέο και πρωτοποριακό. Όπως φαίνεται όμως, το κοινό θα δώσει του αρκετή προσοχή καθώς τα Vines έχουν ήδη εξαπλωθεί αρκετά στο χώρο της γρήγορης και social ψυχαγωγίας.

Δείτε το νέο site εδώ.

[Του συνεργάτη μας  DAILYFIX.gr]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *