θέατρο

Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ

Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ

Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ στο Κινηματοθέατρο Ιντεάλ. Η Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου. Aπό 10 Δεκεμβρίου 2017 – 14 Ιανουαρίου 2018

Η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ντίκενς στέλνει το μήνυμα πως η αγάπη , η προσφορά και η φιλανθρωπία είναι τα μυστικά της ευτυχίας.
Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι ένας πλούσιος φιλάργυρος και μίζερος άνθρωπος. Δεν γνωρίζει τι σημαίνει αγάπη και θεωρεί τα Χριστούγεννα μια μεγάλη απάτη. Ένα βράδυ τον επισκέπτεται το φάντασμα του παλιού συνεταίρου του και τον προειδοποιεί πως έχει μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξει. Την παραμονή των φετινών Χριστουγέννων θα τον επισκεφθούν τα τρία πνεύματα των Χριστουγέννων και θα του δείξουν τα λάθη του και τους ανθρώπους που έχουν στην καρδιά τους τα Χριστούγεννα 365 μέρες τον χρόνο.

Μια μεγάλη ομάδα καταξιωμένων ηθοποιών του θεάτρου  ντύνονται τους δεκαπέντε ρόλους του έργου  με παραμυθένια κοστούμια σ ένα μαγικό σκηνικό. Οι μουσικές και τα πρωτότυπα τραγούδια συνδυάζονται με στοιχεία σωματικού θεάτρου . Το θέαμα συμπληρώνεται με εφέ  και εντυπωσιακές ειδικές κατασκευές.

Συγγραφέας: Κάρολος Ντίκενς
Διασκευή: Γιούλη Ηλιοπούλου
Σκηνοθέτης: Γιούλη Ηλιοπούλου
Φωτισμοί: Γιώργος Γκαΐντατζής
Μουσική: Κρίστελ Καπερώνη (επένδυση)
Ερμηνεύουν: Κώστας Καλουδιώτης – Γιώργος Χουσάκος ,  Νίκος Μπατάλας-Ντάρμας Βασίλης, Φανή Παρλή- Βολίκα Κατερίνα, Δέσποινα Κασιώτη-Ρούβαλη Φιλίππη, Παντελόπουλος Λεωνίδας-Χαραλάμπους Άννα.

Ideal
Πανεπιστημίου 46
Πληροφορίες: 210 – 4830330

Εισιτήρια: 8€ / Προπώληση 7 €

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *