Συναυλίες (Live)

Την Κυριακή 8 Ιουνίου ο DJ Shadow στο Stage Volume 1

dj_shadow

Ο DJ Shadow είναι ένας από τους παραγωγούς και DJs που άλλαξαν την ηλεκτρονική μουσική, ενώ ηγήθηκε της trip hop έκρηξης στα μέσα της δεκαετίας του 90, δίνοντας ανεπανάληπτα  shows σε όλο τον κόσμο. Την Κυριακή 8 Ιουνίου ο DJ Shadow θα βρίσκεται στο Stage Volume 1, χαρίζοντας στο κοινό του μια ξεχωριστή βραδιά.

Ο πολύ σπουδαίος παραγωγός έχει αγαπηθεί παγκοσμίως όσο λίγοι καλλιτέχνες του hip hop/trip hop και το live του στο Stage Volume 1 φαντάζει ιδανική ευκαιρία για όσους θέλουν να τον απολαύσουν επί σκηνής. Ο Καλιφορνέζος μουσικός το 1996 με το ντεμπούτο άλμπουμ του «Endtroducing» άλλαξε μία για πάντα την ιστορία της μουσικής ηχογραφώντας το πρώτο album στην ιστορία αυτής αποκλειστικά με samples!

Έκτοτε, ο Shadow παραμένει ένας από τους πλέον περιζήτητους DJs παγκοσμίως, με πιστό και φανατικό κοινό στην Ελλάδα που τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση. Jazz, funk, ψυχεδέλεια, σε μια μοναδική συνύπαρξη εν μέσω visual effects και παραμορφωμένων ήχων.

Την Κυριακή 8 Ιουνίου στο Stage Volume 1 ο άνθρωπος που μας έκανε να ακούμε διαφορετικά την ηλεκτρονική μουσική έρχεται στην χώρα μας για ένα αξέχαστο show. DJ Shadow on decks! Prepare yourselves!

MCD, DJ Marble & Dj K θα ανοίξουν τη συναυλία του DJ SHADOW

_extrabig_0278516001401290847

Οι MCD, DJ Marble & Dj K θα ανέβουν στα decks του Stage Volume 1 την Κυριακή 8 Ιουνίου για να παρουσιάσουν το Normatraxx System πρόγραμμα τους, λίγο πριν την εμφάνιση του DJ Shadow επί σκηνής.

Τρεις DJs με σκαμμένα δάχτυλα και βινύλια σωρό, συναντιούνται και στήνουν ένα πρόγραμμα που το ονομάζουν Normatraxx System, προς τιμήν του νέου label του B.D.Foxmoor των Active Member  που θα εκδίδει αποκλειστικά και μόνο βινύλια… Πρόκειται για τον Dj MCD, τον πρώτο Dj των Active Member και συνιδρυτή του γκρουπ το 1992, τον Dj Marble (ή αλλιώς ο Κύρος, των Βαβυλώνα, του αξεπέραστου hip hop γκρουπ που μετά από μια δεκαετία επιστρέφει στην ενεργό μουσική δράση) καθώς και ο Dj K, ένας από τους πιο παλιούς Djs στο Low Bap και παλιότερα, όταν η υπόθεση hip-hop στην Ελλάδα ήταν υπόθεση μια χούφτας ανθρώπων…  Ο οποίος κάνει ένα δυναμικό comeback με τους NoovaGroova.

Τρεις DJs που ο καθένας χωριστά δε σταμάτησαν στιγμή να εξελίσσουν την τέχνη τους, τώρα ενώνουν τις δυνάμεις τους και αραδιάζουν τα πικάπ και τους μείκτες τους μπροστά στα μάτια σας.

Stage Volume 1
Αγ.Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου,
Μοναστηράκι

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση: Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ

Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 20 ευρώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *