Κόσμος

Υπέρ της Ελλάδας η ακτιβίστρια Ζοζεφίν Βιτ που επιτέθηκε στον Μ.Ντράγκι

Η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι διεκόπη για λίγο στα πρώτα λεπτά καθώς ο Μάριο Ντράγκι δέχτηκε επίθεση από τη νεαρή διαδηλώτρια και πρώην Femen Ζοζεφίν Βιτ , η οποία φώναζε «Τέλος στη δικτατορία της ΕΚΤ».

Η 21χρονη νεαρή ακτιβίστρια Ζοζεφίν Βιτ, μετά το περιστατικό, δήλωσε ότι θέλει να δει ευτυχία και ειρήνη στην Ελλάδα και στο κείμενό της επανέρχεται στο ελληνικό ζήτημα.

«Παραδέχομαι ότι δεν είμαι ειδική στην οικονομία, ωστόσο, ξέρω ότι έθεσαν μια χρονική περίοδο κατά την οποία έπρεπε να αποπληρωθούν τα χρέη. Για την Ελλάδα η περίοδος αυτή μειώθηκε και αυτό αποδεικνύει μια κραυγαλέα μεροληψία κατά των χωρών της Νότιας Ευρώπης. Οι βόρειες χώρες νιώθουν ότι οι νότιοι είναι τεμπέληδες και δεν θέλουν να εργαστούν, περνώντας την ημέρα τους διασκεδάζοντας στην παραλία. Αυτό δεν είναι αλήθεια».

Μάλιστα, η όμορφη Γερμανίδα ακτιβίστρια μίλησε και στην ισπανική El Pais δηλώνοντας ότι η γενιά της δηλώνει ευρωπαϊκή όχι γερμανική και δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να δει την Ελλάδα εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης για οικονομικούς λόγους.

4 σκέψεις σχετικά με το “Υπέρ της Ελλάδας η ακτιβίστρια Ζοζεφίν Βιτ που επιτέθηκε στον Μ.Ντράγκι

  • Ε αφου η ακτιβίστρια Ζοζεφίν Βιτ ειναι υπερ της Ελλαδας ειναι πλεον σιγουρο οτι πολυ συντομα ολα τα προβληματα μας θα εχουν λυθει. Παλι καλα δηλαδη γιατι δεν μπορουσα να κοιμηθω σκεφτομενος ολη την ωρα: ειναι η Ζοζεφίν Βιτ τελκα υπερ της Ελλαδας η μηπως οχι;;;

    Σχολιάστε
    • Μόνο που αυτή η ακτιβίστρια δεν πηγαίνει μόνο για ύπνο αλλά επιτέθηκε στον Μάριο Ντράγκι και κατάγγειλε την πολιτική της ΕΚΤ και τις συνεντεύξεις αυτές τις έδωσε σε όλα τα media του κόσμου.
      Όσο για σένα καλή σου νύχτα 🙂
      και να μην διαβάζεις πράγματα που σε χαλάνε.

      Σχολιάστε
    • Ευτυχως που εχω εσενα και με διδασκεις τι πρεπει να κανω. Σε ευχαριστω πολυ, τι θα εκανα χωρις εσενα;;;;

      Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *