Επικαιρότητα

Ξεκίνησε συνομιλίες με την …ΑΝΤΑΡΣΥΑ η Ραχήλ Μακρή

rahil_makri

Κι, όμως! Η πληροφορία ότι η Άντζελα Γκερέκου βρίσκεται κοντά στο να μεταπηδήσει από το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, δεν είναι η πιο απρόσμενη ή «περίεργη» πολιτική είδηση της ημέρας! Αντιθέτως, αυτός ο… τίτλος πηγαίνει αυτοδικαίως στην είδηση που θέλει την πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, να συζητά την κάθοδό της στις εκλογές με την… ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Μάλιστα, η προοπτική αυτή  έρχεται έπειτα από τις συζητήσεις που είχε η κ. Μακρή με το ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο ωστόσο δεν κατάφερε εν τέλει να συμφωνήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κοζάνης απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας της με τη Ραχήλ Μακρή, τονίζοντας ότι δεν συζητεί «εκλογίστικου χαρακτήρα συνεργασίες».

Η ίδια η κ. Μακρή μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι η πρόταση που της έγινε από το ΣΥΡΙΖΑ ήταν «ανεδαφική» και αυτό γιατί της πρότειναν να είναι υποψήφια στη μονοεδρική των Γρεβενών και όχι στην Κοζάνη, όπου είναι ηΗ ίδια η κ. Μακρή μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι η πρόταση που της έγινε από το ΣΥΡΙΖΑ ήταν «ανεδαφική» και αυτό γιατί της πρότειναν να είναι υποψήφια βάση της. «Θεωρώ ότι είναι αδύνατον μέσα σε 20 ημέρες να διεξάγω έναν αξιοπρεπή αγώνα σε μία περιοχή που δεν την γνωρίζω και δε με γνωρίζουν», είπε η κ. Μακρή αν και σημείωσε ότι οι πόρτες δεν έχουν κλείσει.

Στο πλαίσιο αυτό, η πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είπε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει συνομιλίες με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κοινός τόπος για να κατέβει υποψήφια στην Κοζάνη με τον συγκεκριμένο συνδυασμό.

[του συνεργάτη μας EKLOGIKA.GR]

Μια σκέψη για το “Ξεκίνησε συνομιλίες με την …ΑΝΤΑΡΣΥΑ η Ραχήλ Μακρή

  • Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κοζάνης απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας της με τη Ραχήλ Μακρή, …
    τονίζοντας ότι δεν συζητεί «εκλογίστικου χαρακτήρα συνεργασίες».

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *