ΕκδηλώσειςΕπικαιρότητα

Μαξιλαροπόλεμος :Σάββατο πρωί στο Σύνταγμα!

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010  – 11:30 π.μ. – 12:15 μ.μ.

Πέρυσι παγώσαμε… Φέτος… θα παίξουμε ΜΑΞΙΛΑΡΟΠΟΛΕΜΟ!!!!!

Το ESN Kapa Athens για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνει flashmob!!

Αλλά τι είναι ένα flashmob??

Ένα μεγάλο γκρουπ ανθρώπων μαζεύονται στο ίδιο μέρος έτοιμοι να κάνουν ξαφνικά μια ασυνήθιστη πράξη για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών και έπειτα να σκορπιστούν γρήγορα!!

Και γιατί το κάνετε αυτό??

Καταρχάς γιατί έχει τόση πλάκα!! Συνήθως όμως γίνεται για να περάσει ένα συγκεκριμένο μήνυμα στον κόσμο. Αυτή τη φορά είναι για να δείξουμε πως ανεξάρτητα από το πόσων χρονών είμαστε ή δείχνουμε, όλοι μας κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας!!

Oooκ, τι χρειάζομαι για να συμμετέχω?

Απλώς ένα μαξιλάρι, οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος (μπορείτε να βρείτε παντού, για παράδειγμα ξέρουμε ότι έχει στο ΙΚΕΑ πολύ ωραία με 5 ευρώ) και την πιο τρελή σας διάθεση!!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ραντεβού, το μέρος και τις λεπτομέρειες της δράσης! Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε στο twitter @esnkapa.org

Η συνάντηση θα γίνει στην Πλατεία Συντάγματος στις 11.30! Ψαξτε για τα άτομα με τα περίεργα καπέλα, πείτε τους το σύνθημα, το οποίο είναι ΚΑΠΑ, και αυτοι θα σας δώσουν ένα χαρτάκι με τις οδηγίες!!! Μην ξεχάσετε το μαξιλάρι σας, και καλυτερα βάλτε το σε μια πλαστική σακούλα ώστε να μη φαίνεται!! Μην ξεχνάτε, ειναι flashmob!! Θέλουμε να ξαφνιάσουμε τον κόσμο!!

Περισσότερες πληροφορίες  στο http://www.esnkapa.org/athens/

Μια σκέψη για το “Μαξιλαροπόλεμος :Σάββατο πρωί στο Σύνταγμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *