Επικαιρότητα

Ληστής κρατά ομήρους σε τράπεζα στον Πειραιά

Ληστής κρατά ομήρους στην Εθνική Τράπεζα στο κέντρο του Πειραιά, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 87. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ληστής φέρει πάνω του χειροβομβίδες και όπλα.

Μαζί του βρίσκονταν άλλοι δύο κακοποιοί, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν με όχημα, αλλά συνελήφθησαν και έχουν προσαχθεί.

Ο δράστης πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα για εκφοβισμό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται διαπραγμάτευση μεταξύ του ληστή και ειδικά εκπαιδευμένων αστυνομικών, ενώ ο χώρος γύρω από την τράπεζα έχει αποκλεισθεί.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οκτώ από τους ομήρους αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ τέσσερις παραμένουν εγκλωβισμένοι μέσα στην τράπεζα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνεχίζεται το θρίλερ με τους ομήρους στον Πειραιά. Πριν από λίγο ο ληστής απελευθέρωσε 2 ή 3 ομήρους και ταμπουρώθηκε και πάλι στην Εθνική Τράπεζα στο κέντρο του Πειραιά, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 87.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ληστής είχε πάνω του χειροβομβίδες και όπλα. Μαζί του βρίσκονταν άλλοι δύο κακοποιοί, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν με όχημα, αλλά συνελήφθησαν νωρίτερα και έχουν ήδη προσαχθεί. Ο δράστης πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα για εκφοβισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *