Αθλητικά

Φερέρ: “Θέλω να ξεχάσω ότι ήμουν σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ, πολεμούσα με ποδήλατο”

ΦΕΡΕΡ ΑΕΚΤο “διαζύγιο” της ΑΕΚ με τον Λορένθο Σέρα Φερέρ φαίνεται ότι ενόχλησε πάρα πολύ τον Ισπανό τεχνικό. Ο 54χρονος προπονητής με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Diario de Mallorca” εξαπέλυσε επίθεση κατά της διοίκησης του Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ σε άλλη του αναφορά επισήμανε πως “θέλω να ξεχάσω γρήγορα ότι ήμουν σε μία ομάδα σαν κι αυτή”.
«Μου έδωσαν ποδήλατο για να πολεμήσω πολεμικές μηχανές. Η ΑΕΚ δεν διαθέτει την ποιότητα που έχουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε μόλις ένα 1 εκ. ευρώ για μεταγραφές και είναι αδύνατο με αυτό το ποσό να χτυπήσεις τους δύο βασικούς αντιπάλους για τον τίτλο. Φέραμε το Ριβάλντο, ο οποίος είναι 36 ετών και ήρθε επειδή είναι φίλος μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Φερέρ στον Τύπο της Ισπανίας.

Αναφέρθηκε επίσης στην έλλειψη υπομονής που υπάρχει στην Ελλάδα λέγοντας πως “αλλάζουν τους προπονητές από τον πρώτο βαθμό, από το πρώτο ματς. Πέρυσι άλλαξαν όλοι εκτός από μένα”. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Ισπανός τεχνικός αφήνει να εννοηθεί πως θα προσφύγει στην UEFA εφόσον δεν βρεθεί η λύση ως προς τον τρόπο και το ποσό της αποζημίωσής του από την Ένωση.

Ο Φερέρ τόνισε πως στο διάστημα που ήταν στον πάγκο της ΑΕΚ είχε δεχτεί άλλες δύο προτάσεις: “Η μία ήταν από ισπανική ομάδα και η άλλη από τουρκική. Τους απάντησα πως έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Τώρα λοιπόν θα ξεκουραστώ για το υπόλοιπο της σεζόν και θα ξεχάσω ότι ήμουν σε μια ομάδα σαν κι αυτή. Όταν τελειώσει η χρονιά θα δούμε…”

Επίσης ρωτήθηκε αν η πίεση που δημιουργείται στην Ελλάδα οφείλεται και στον Τύπο. «Υπάρχει ελάχιστη υπομονή. Δεν ξέρω αν είναι θέμα του Τύπου, αυτό που ξέρω είναι πως η δουλειά του προπονητή είναι πάρα πολύ δύσκολη στην Ελλάδα».

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *