Αθλητικά

Χωρίς νίκη ο Ηρακλής, 0-0 με τον Πανθρακικό

Τον πρώτο του βαθμό και μάλιστα εκτός έδρας πήρε ο Πανθρακικός στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, η ομάδα της Κομοτηνής απέσπασε “λευκή” ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή (0-0), που δεν έχει “γευτεί” ακόμη την χαρά της νίκης αν κι έχει δώσει τρία ματς στην έδρα του. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ο γκολκίπερ του Πανθρακικού, Ρόκα, ο οποίος στο 58΄ απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μάρκες.
Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο ματς και στο 12΄ έφτασε πολύ κοντά στην επιτυχία, αλλά το σουτ του Γιάντση μετά την προσωρινή απόκρουση του Ρόκα, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 17΄ το σουτ του Γκαρσία από καλή θέση έφυγε άουτ. Μετά το 20΄, διάστημα στο οποίο ο Ηρακλής είχε τον έλεγχο του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και στο 35΄ απείλησαν για πρώτη φορά με το μακρινό σουτ του Λόπεζ να περνάει άουτ.

Τη μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί έχασε ο Ηρακλής στο 58΄. Ο Αγρίτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Γιαννόπουλος υπέδειξε το καθαρό πέναλτι. Ο Φερνάντο Μάρκες ανέλαβε να το εκτελέσει, αλλά ο Ρόκα απέκρουσε και κράτησε το μηδέν για την ομάδα της Κομοτηνής. Λίγο αργότερα, πάλι ο Ισπανός επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής, καθώς μετά από ατομική προσπάθεια έπεσε μέσα στην περιοχή και ο ρέφερι της συνάντησης σφύριξε νέο πέναλτι. Αφού συμβουλεύτηκε τον βοηθό του, ο Αθηναίος διαιτητής “πήρε πίσω” την αρχική του απόφαση και “τιμώρησε” με κίτρινη κάρτα τον παίκτη του “γηραιού” για θέατρο.

Ο Ντιαλό στο 68΄ έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό ν΄ ανοίξει το σκορ, αλλά η κεφαλιά που έπιασε μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ο Ηρακλής είχε τον απόλυτο έλεγχο και τις κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει ένα ή και περισσότερα γκολ, αλλά ο γκολκίπερ του Πανθρακικού, Ρόκα, είχε “κατεβάσει ρολά” και με καταπληκτικές αποκρούσεις σε σουτ του Μάρκες και κεφαλιά του Κωνσταντίνου στις καθυστερήσεις χάρισε στην ομάδα του τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Γ. Γιαννόπουλος (Αθηνών)

Κίτρινες: Παπαζαχαρίας, Μάρκες – Ολίσε, Κλεμεντ, Λόπεζ, Ρόκα

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Α. Πεντράθα): Κοβαλέφσκι, Παπαζαχαρίας, Μπούρμπος, Κατσαμπής, Ντιέ, Παπαστεργιανός (48΄ Μάρκες), Γκαρσία, Κονέ, Αγρίτης (73΄ Κίκο), Γιάντσης (59΄ Κωνσταντίνου), Γιαννούλης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ε. Φερέρα): Ρόκα, Αργυρίου, Κλεμεντ, Τροϊζί, Ζαπρόπουλος, Ολίσε, Λόπεζ, Κωνσταντινίδης (77΄ Ρομπίνιο), Γιλμάζ (32΄ Ντιαλό), Χαραλάμπους, Ριέρα

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *