ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Ψωνίστε έξυπνα τα βαπτιστικά σας με αγορές online

site2

Eίναι δεδομένο ότι τα μωράκια σε ηλικία βάπτισης δεν γνωρίζουν ακόμη τίποτα ούτε για το… ντύσιμο αλλά ούτε και την.. καλή εμφάνιση, είναι πλήρης και αποκλειστική ευθύνη των γονιών τους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κάνουν τα μικρά τους αγγελούδια να δείχνουν υπέροχα φορώντας τα βαπτιστικα τους ρουχαλάκια !

Θα πρέπει λοιπόν να αναλάβετε τον ρόλο του στυλίστα γι’ αυτήν την πολύ ξεχωριστή περίσταση ! Η συνήθης, παραδοσιακή και καθιερωμένη πρακτική βέβαια είναι να αγοράζονται βαπτιστικά ρούχα σε λευκό χρώμα τόσο για το αγόρι όσο και για το κορίτσι. Αυτή ίσως να είναι η πιο απλή και αβίαστη λύση. Αν όμως θέλετε να το… παιδέψετε λίγο, και να μην σταθείτε σε κάτι κοινότυπο, τότε θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πληθώρα επιλογών.

Στη σημερινή εποχή λόγω των συχνών αλλαγών στις τάσεις της μόδας αλλά και της υπερπροσφοράς που υπάρχει, διάφορα και ποικίλα είδη βαπτιστικών ρούχων είναι διαθέσιμα στην αγορά, σε διαφορετικά σχέδια, χρώματα, υφάσματα και τιμές. Αυτό κάνει την επιλογή των βαπτιστικών λίγο πιο πολύπλοκη υπόθεση που ίσως μπερδεύει, και μερικές φορές είναι πράγματι δύσκολο να επιλέξετε το καλύτερο.

Έπειτα… υπάρχουν κι άλλες .. ιδιαιτερότητες… Τα βαπτιστικά ρούχα για τα αγόρια διαφέρουν από τα βαπτιστικά ρούχα του κοριτσιού. Παράλληλα τα κορίτσια μπορούν να φορούν κορδέλες και άλλα πολλά ‘αξεσουάρ’ για να τονίσουν τα ιδιαίτερα θηλυκά τους χαρακτηριστικά. Χάρις επίσης στην πρόοδο της τεχνολογίας οι γονείς μπορούν πλέον να διαλέξουν τα καλύτερα και πιο χαριτωμένα ρούχα του μωρού από εκατοντάδες επιλογές που είναι διαθέσιμες online, και αυτό ίσως δυσκολεύει ακόμη τις επιλογές.

Αγχωθήκατε; Δεν χρειάζεται ! Εμείς είμαστε εδώ ! Για να σας διευκολύνουμε τις επιλογές σας και να κάνουμε τα πράγματα απλά, σας δίνουμε μερικές βασικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πάρετε την καλύτερη απόφαση ψωνίζοντας από online καταστήματα !

Βημα 1ο : Καθορίστε τα χρήματα που έχετε στην διάθεση σας
Στις σημερινές συνθήκες καλώς ή κακώς το κόστος – ακόμη και για ένα τόσο ξεχωριστό και ειδικό event όπως μία βάπτιση – είναι καθοριστικός παράγοντας επιλογής.  Στην περίπτωση λοιπόν αυτή μπορείτε να κινηθείτε ως εξής. Κάντε μια πρώτη αρχική επιλογή με βάση καθαρά το τι πιστεύετε ότι θα ταίριαζε στο μωρό. Κατόπιν περιορίστε τις αρχικές αυτές επιλογές σας με βάση το εύρος τιμών μέσα στο οποία μπορείτε να κινηθείτε φροντίζοντας παράλληλα να κάνετε μικρές ‘εκπτώσεις’ σε αυτό που πραγματικά θέλετε. Πάντα όμως να έχετε κατά νου ότι τα βαπτιστικά ρούχα είναι ρούχα που φοριούνται μία φορά και μόνο και σε μία συγκεκριμένη περίσταση, δηλαδή την βάπτιση.

still life summer 14 017bΒημα 2ο : Στυλ και fit
Το ύφος και το στυλ των βαπτιστικών εξαρτάται καθαρά από την παράδοση και το προσωπικό γούστο των γονέων της οικογένειας. Κάθε γονιός θέλει  το παιδί του να φαίνεται όμορφο και ταυτόχρονα να αισθάνεται άνετα μέσα στα βαπτιστικά του ρουχαλάκια. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι τα βαπτιστικά ρούχα είναι άνετα χωρίς πολλά κορδόνια, ζώνες και υπερβολικά ή περιττά σχέδια τα οποία μπορεί να ερεθίζουν το δέρμα και ίσως προκαλούν φαγούρα και ανησυχία στο μωρό. Ελέγξτε το ύφασμα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο προϊόν. Η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε το βαμβακερά ή λινά ρούχα για τα μικρά μωρά καθώς τα υλικά αυτά είναι ευχάριστα και δίνουν την άνεση στα μωράκια να αναπνέουν πιο ελεύθερα και έτσι να αισθάνονται όμορφα.

Βημα 3ο : Σκεφτείτε την εποχή της βάπτισης
Η εποχή της βάπτισης και οι καιρικές συνθήκες παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή των βαπτιστικών για το μωρό. Εάν για παράδειγμα είναι καλοκαίρι, αποφεύγετε να αγοράζετε συνθετικά και σατέν ρούχα τα οποία είναι πιθανόν να ερεθίσουν και να προκαλέσουν δυσφορία στο μωρό. Εάν πάλι η βάπτιση γίνει την άνοιξη ή τον χειμώνα, τότε τα βαπτιστικά πρέπει να είναι τέτοια που να προστατεύουν το μωρό σας από τις πιθανά κακές καιρικές συνθήκες. Στην περίπτωση αυτή, ίσως το να αγοράζατε ένα λίγο μεγαλύτερο μέγεθος από αυτό που υπό κανονικές συνθήκες θα αγοράζατε, έτσι ώστε να υπάρχει χώρος να φορεθεί ένα ζεστό θερμικό φανελάκι κάτω από τα ρούχα θα ήταν μια όχι και τόσο κακή ιδέα. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται και η εμφάνιση αλλά και η … άνεση του μωρού σας, και προφυλάσσεται και η υγεία του φυσικά.

Πριν από τη λήψη της τελικής απόφασης

Κάντε μια έρευνα σε διαφορετικά online καταστήματα προκειμένου να ελέγξετε τις τιμές που έχει το καθένα σχετικά με το είδος των βαπτιστικών που θα θέλατε να αγοράσετε. Πλέον υπάρχουν πλήθος online e-shops για βαπτιστικά είδη και αυτό όπως είναι προφανές ευνοεί τον ανταγωνισμό και χαμηλώνει τις τιμές επ’ ωφελεία του καταναλωτή. Καλό θα ήταν βέβαια να κάνετε τις αγορές σας από σχετικά επώνυμα online καταστήματα με αξιοπιστία και όχι από καταστήματα με αδιαφανείς όρους χρήσης. Αν κάποιος γνωστός σας ή ένα άτομο που εμπιστεύεστε μπορεί να σας συστήσει κάποιο συγκεκριμένο online κατάστημα ακόμη καλύτερα.

Σας συνιστούμε επίσης να ελέγξτε κάποια πράγματα στα e-shops όπως για παράδειγμα την τυχόν δωρεάν αποστολή των προϊόντων καθώς και τους όρους για την πολιτική επιστροφών, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να προστατευτείτε στην περίπτωση που κάτι παρ’ ελπίδα δεν πάει καλά.

Είναι γεγονός ότι κάθε γονιός θέλει για τα παιδιά του πάντα  το καλύτερο, αλλά όταν πρόκειται για την επιλογή των χαριτωμένων βαπτιστικών ρούχων του μωρού ή άλλων ρούχων μόνο για ειδικές περιπτώσεις, τότε θα πρέπει ταυτόχρονα να είναι κι ένας έξυπνος αγοραστής.
Υπάρχουν φανταστικές ευκαιρίες online για να αγοράσει κάποιος τα τέλεια βαπτιστικά ρούχα που φαντάζεται για το παιδί του εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την εμφάνιση του μωρού αλλά και την άνεση του οικογενειακού… πορτοφολιού ! Λίγη έρευνα χρειάζεται πριν την αγορά και είμαστε σίγουροι ότι  χρησιμοποιώντας τις συμβουλές μας θα αποφασίσετε το καλύτερο για το μωρό σας.

2 σκέψεις σχετικά με το “Ψωνίστε έξυπνα τα βαπτιστικά σας με αγορές online

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *