Συναυλίες (Live)

20 χρόνια Μπλε+Θ.Τσάτσου στο Βεάκειο

Είκοσι Χρόνια Πριν, Δεκέμβρης του 1996, οι ΜΠΛΕ εμφανίζονται στη δισκογραφία με το πρώτο τους album «Ενοχές» να το ερμηνεύει η Θεοδοσία Τσάτσου.
 Σάββατο 1η Ιουλίου 2017 στο Βεάκειο Θέατρο γράφεται η συνέχεια…
Οι ΜΠΛΕ με τους Γιώργο Παπαποστόλου στη μουσική, τον Γιώργο Παρώδη στους στίχους, την Νατάσα Αλεξίου στο βιολί και την Τζώρτζια Κεφαλά στην ερμηνεία, συναντούν την Θεοδοσία Τσάτσου για ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι με την αρχή να γίνεται στο Βεάκειο και τη συνέχεια να γράφεται με μία σειρά συναυλιών σε Ελλάδα και Κύπρο.
Μαζί τους οι μουσικοί: Πάνος Παπάζογλου (κιθάρα), Χρήστος Κουτσούρης (τύμπανα), Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πλήκτρα) και Χρήστος Κλάρος (μπάσο).
[box type=”success” ]ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: 20 Χρόνια Μετά: Μπλε-Θεοδοσία Τσάτσου, σε Μία Μοναδική Μουσική Συνάντηση στο Βεάκειο Θέατρο-Πειραιά (01/07), με 11€ (από 15€)[/box]

Βεάκειο Θέατρο

Το Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο βρίσκεται στην πόλη του Πειραιά, στον λόφο της Καστέλας (Προφήτη Ηλία). Είναι θερινό θέατρο χωρητικότητας 2.000 θεατών και έχει μορφή αρχαίου θεάτρου. Το θέατρο κατασκευάστηκε το 1969, επί δημαρχίας Αριστείδη Σκυλίτση και αρχικά λεγόταν Σκυλίτσειο, ενώ το 1976 μετονομάστηκε σε Βεάκειο, προς τιμήν του μεγάλου Πειραιώτη ηθοποιού Αιμίλιου Βεάκη.
Το Βεάκειο θέατρο αποτελεί το επίκεντρο μιας αξιόλογης καλλιτεχνικής κίνησης, φιλοξενώντας στη σκηνή του αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως εμφανίσεις μεγάλων Ελληνικών και διεθνών θιάσων, λαϊκών συγκροτημάτων διεθνούς φήμης και συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών της ελληνικής, κυρίως, σκηνής.
Πρόσβαση στο Βεάκειο Θέατρο
Απευθείας: Η μόνη γραμμή ΟΑΣΑ που  κάνει στάση ακριβώς στο Βεάκειο Θέατρο είναι η γραμμή 915 (Λόφος Βώκου – Προφήτης Ηλίας, στάση Παράσχου), που διέρχεται από τα κεντρικά σημεία της πόλης του Πειραιά (σταθμό ΗΣΑΠ, Ι.Ν. Αγίας Τριάδας, Δημοτικό Θέατρο)

Πρόσβαση στο κέντρο του Πειραιά:
Από το κέντρο της Αθήνας: Γραμμές ΟΑΣΑ 040 (από Σύνταγμα) και 049 (από Ομόνοια)
Από το Διεθνή Αερολιμένα (Ελευθέριος Βενιζέλος): Γραμμή Χ96 του ΟΑΣΑ (express)
Από την Κηφισιά: Γραμμή 500 του ΟΑΣΑ
Με το Μετρό: Γραμμή Μ1 (Πειραιάς – Κηφισιά)
Με τον Προαστιακό: Γραμμή Π1 (Πειραιάς – Αθήνα – Ανω Λιόσια)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *