Συναυλίες (Live)

4th Summer In The City Festival

tn_vietnam_veterans4th Summer In The City Festival για 4η συνεχόμενη χρονιά!
10-11-12 ΜΑΪΟΥ 2007  [DOORS OPEN @ 21:30] @DELUXE
(Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη, Αθήνα. Στάση Μετρό “Ακρόπολη”)
ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ “ΠΑΡΩΝ” ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ…
Πέμπτη 10 Μαίου:
THE RED KRAYOLA για 1η φορά στην Ελλάδα!!!
Παρασκευή 11 & Σάββατο 12 Μαίου:
THE VIETNAM VETERANS στο δρόμο μιας μεγάλης επιστροφής με ένα διπλό live που θα συζητηθεί!!!

Διατίθενται μόνο 300 ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για κάθε βραδιά

4th Summer In The City Festival

για 4η συνεχόμενη χρονιά!

10-11-12 ΜΑΪΟΥ 2007

[DOORS OPEN @ 21:30]

@
DELUXE

(Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη, Αθήνα. Στάση Μετρό “Ακρόπολη”)

ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ “ΠΑΡΩΝ” ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ…

Πέμπτη 10 Μαίου:
THE RED KRAYOLA για 1η φορά στην Ελλάδα!!!

Ίσως το μακροβιότερο και πλέον ιστορικό συγκρότημα του underground rock…
Ταυτισμένοι με την εξελικτική πορεία της ψυχεδέλειας από τη γέννησή της…
Με ισόβιο ηγέτη τον εκπληκτικό Mayo Thompson
και ολοκαίνουριο εξαιρετικό άλμπουμ, έρχονται για 1η φορά στην Ελλάδα!

Παρασκευή 11 & Σάββατο 12 Μαίου:
THE VIETNAM VETERANS στο δρόμο μιας μεγάλης επιστροφής με ένα διπλό live που θα συζητηθεί!!!

Η νέα καυτή ενσάρκωση των The Vietnam Veterans…
Με τους Mark Enbatta και Lucas Trouble να βάζουν ξανά φωτιά επί σκηνής!
Το θρυλικό συγκρότημα θα παρουσιάσει live για 1η φορά στην Ελλάδα τους αειθαλείς ύμνους των Βετεράνων κι επιπλέον ολοκαίνουριο υλικό από το νέο άλμπουμ τους Cloudy Draw
με τα φαντάσματα των The Seeds, 13th Floor Elevators, Love πανταχού παρόντα.!!!

Πρόγραμμα:

ΠΕΜΠΤΗ 10.05.07 [DOORS OPEN @ 21:30]:

THE RED KRAYOLA [Texas, USA]

opening act: THE LIARBIRDS

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.05.07 [DOORS OPEN @ 21:30]:

The Gitanes: The Further Adventures Of THE VIETNAM VETERANS [Lyon, France]

very special dj set: ΑΡΓΥΡΗΣ ΖΗΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.05.07 [DOORS OPEN @ 21:30]:

The Gitanes: The Further Adventures Of THE VIETNAM VETERANS [Lyon, France]

very special dj set: ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΓΟΥΡΗΣ

Αναλυτικά

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες προετοιμασίας του 4th Summer In The City Festival.

Όντας η 4η φυσική συνέχεια του σημαντικού Festival (2006: 12-25.06 στο Underworld, 2005: 01-13.06 στο Club 22, 2004: 08-15.07 στο House of Art), αποτελεί ήδη θεσμό, όντας από τις πλέον αξιόλογες προσπάθειες της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής.

Το 4th Summer In The City Festival χαρακτηρίζεται από μια πρωτοτυπία: για 1η φορά πραγματοποιεί άνοιγμα στη διεθνή σκηνή, επιτυγχάνοντας μάλιστα να εξασφαλίσει την παρουσία δύο μυθικών ονομάτων της διεθνούς rock’n’roll κοινότητας.

Οι θρυλικοί The Red Krayola έρχονται για 1η φορά στην Ελλάδα κι ανοίγουν την αυλαία του Φεστιβάλ με μία και μοναδική ζωντανή εμφάνιση την Πέμπτη 10 Μαίου. Πρόκειται ίσως για το μακροβιότερο και πλέον ιστορικό συγκρότημα του underground rock. Ταυτισμένοι με την εξελικτική πορεία της ψυχεδέλειας από τη γέννησή της μέχρι σήμερα, με ισόβιο ηγέτη τον εκπληκτικό Mayo Thompson κι ολοκαίνουριο εξαιρετικό άλμπουμ, έρχονται για 1η φορά στην Ελλάδα! Opening act θα είναι οι The Liarbirds, από τις καλύτερες ελληνικές μπάντες με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό-σήμα κατατεθέν τον εκλεκτικό indie-pop ήχο τους.

Οι επίσης ζωντανοί μύθοι The Vietnam Veterans, παίρνουν την σκυτάλη την επόμενη νύχτα και πάνε το πράγμα ακόμα πιο μακριά, στις παρυφές του ψυχεδελικού πλανήτη. Έχοντας πλέον το διπλό όνομα The Gitanes: The Further Adventures Of The Vietnam Veterans κι όντας “άπιαστο” απωθημένο πολλών Ελλήνων μουσικόφιλων, η σπουδαία ψυχεδελική μπάντα έρχεται στην χώρα μας για δύο συναυλίες στην Αθήνα, την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαίου.

Με τους Mark Enbatta και Lucas Trouble να βάζουν ξανά φωτιά επί σκηνής, το σπουδαίο συγκρότημα θα παρουσιάσει live για 1η φορά στην Ελλάδα τους αειθαλείς ύμνους των Βετεράνων κι επιπλέον ολοκαίνουριο υλικό από το νέο άλμπουμ τους Cloudy Draw, με τα φαντάσματα των The Seeds, 13th Floor Elevators, Love να εξακολουθούν να είναι πανταχού παρόντα.!!! Το γεγονός θα περιλαμβάνει επίσης δύο άκρως ιδιαίτερα dj sets με την υπογραφή δύο εκ των σημαντικότερων μουσικών δημοσιογράφων – γκουρού, που αναμένεται να προθερμάνουν την ατμόσφαιρα για τον ερχομό του Mark Enbatta και της παρέας του. Την Παρασκευή στα decks θα βρίσκεται ο Αργύρης Ζήλος και το Σάββατο ο Νίκος Κοντογούρης σε μία από τις εξαιρετικά σπάνιες εμφανίσεις του ως dj-μυσταγωγός…

Το 4th Summer In The City Festival θα πραγματοποιηθεί στο club Deluxe -full air conditioning- στην καρδιά της πόλης (Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη, Αθήνα) και υπό τη σκιά της Ακρόπολης (η στάση Μετρό “Ακρόπολη” είναι ιδανική για να φτάσετε στο Deluxe, αφού απέχει λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια).

INFO
4th Summer In The City Festival
Διάρκεια Εκδηλώσεων: 3 νύχτες
Χρονικό Διάστημα Πραγματοποίησης: Πέμπτη 10 Μαίου – Σάββατο 12 Μαίου
Χώρος: Deluxe (Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη, Αθήνα. Στάση Μετρό “Ακρόπολη”)
Κάθε Βράδυ: συναυλίες και dj sets
Οι Πόρτες Ανοίγουν: 21:00
Είσοδος: 25 ευρώ στην προπώληση – 28 ευρώ στο ταμείο του Deluxe

Προσοχή: θα διατεθούν αυστηρά περιορισμένα,
αριθμημένα εισιτήρια
(θα εκδοθούν μόνο 300 εισιτήρια ανά ημέρα)

η προπώληση ξεκινάει τη Δευτέρα 16 Απριλίου:
Metropolis (καταστήματα Πανεπιστημίου / Χαλανδρίου)
Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός Στοάς, τηλ.: 210-36 08 366)
Vinyl Microstore (Διδότου 34, Κέντρο Αθήνας, τηλ.: 210-36 14 544)
Rock & Roll Circus (Σίνα 21, Κέντρο Αθήνας, τηλ.: 210-36 20 144)
Art Nouveau (Σολωμού 23, Κέντρο Αθήνας, τηλ.: 210-38 43 556)

υποστήριξη:

Pop+Rock, Think Positive, Soundpark, Enjoy, Mixtape, Art Nouveau

THE RED KRAYOLA ΕΡΓΑ & ΗΜΕΡΕΣ

Ίσως το μακροβιότερο και πλέον ιστορικό συγκρότημα στην ιστορία του Underground Rock, σχηματίστηκαν τον Σεπτέμβρη του 1966 στο Houston της πολιτείας του Τέξας αρχικά ως τρίο και ως The Red Crayola. Ιδρυτής ήταν ο τραγουδιστής και συνθέτης Mayo Thompson. Το σχήμα αποτέλεσε εξ αρχής και καθ’ όλη τη διάρκεια του πολύχρονου βίου του, το προσωπικό του εκφραστικό όχημα στον πολύχρωμο μικρόκοσμο του Progressive – Art Rock, της Ψυχεδέλειας, του Experimental Rock αλλά και του Post Punk μεταγενέστερα. Ούτως ή άλλως αυτός ήταν ολόκληρη η μπάντα και το μοναδικό σταθερό μέλος της στην μέχρι σήμερα πορεία της.

Το ντεμπούτο άλμπουμ τους The Parable of Arable Land ολοκληρώθηκε το 1967 με την πολύτιμη συνεισφορά του Roky Erickson (πλήκτρα) και κυκλοφόρησε για λογαριασμό της ιστορικής ετικέτας Internatonal Artists. Ο ήχος τους ήταν τόσο προχωρημένος ακόμα και για τα δεδομένα της εταιρείας τους, ώστε μπροστά τους ακόμα και οι 13th Floor Elevators -ηχογραφούσαν κάτω από την ίδια σκέπη- ηχούσαν απολύτως…φυσιολογικοί. Είναι χαρακτηριστικό πως η I.A. αρνήθηκε να κυκλοφορήσει το απολύτως avant-garde δεύτερο άλμπουμ τους Coconut Hotel την ίδια χρονιά (αντίκρισε τελικά το φως της δημοσιότητας το 1995 από την Drug City). Το συγκρότημα είχε ήδη κερδίσει μια πολύ δυνατή cult φήμη κυρίως στις Μητροπόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο, ενώ το απείρως πιο “ευγενικό” God Bless The Red Krayola and All Who Sail With It (1968) έχει τοποθετηθεί από ειδικούς και μη στα “εικονίσματα” της ψυχεδελικής ανθολογίας.

Μετά από αυτό το LP διαλύθηκαν και ο Thompson προχώρησε στην κυκλοφορία του προσωπικού άλμπουμ Corky’s Debt To His Father (1970), όπου φλέρταρε ανοιχτά με την folk-rock και οι αναφορές στο Σύμπαν του Syd Barrett ήταν παραπάνω από έντονες. Μετακόμισε στη Μεγάλη Βρετανία όπου οι The Red Krayola σήμαιναν πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ότι στην πατρίδα του και τους προσέδωσε απανωτές νέες ενσαρκώσεις καταμεσής της έκρηξης του Punk, προχωρώντας σε συνεργασίες με τους Gina Birch (the Raincoats), Epic Soundtracks (Swell Maps), Lora Logic (X-Ray Spex) και γράφοντας ιδιαίτερα κεφάλαια της ιστορίας της περιόδου με δίσκους για λογαριασμό της Rough Trade και της Recommended. Επιπλέον, στις αρχές της δεκαετίας του ’80 προσχώρησε ως ισότιμο μέλος στη σύνθεση των θρυλικών Pere Ubu.

Οι The Red Krayola ήταν ολοζώντανοι και κυκλοφορούσαν δίσκους όλο αυτό το διάστημα, παρά το γεγονός πως οι δραστηριότητές τους έφταναν μονάχα υπογείως μέχρι το αμερικανικό ακροατήριο και η δισκογραφία τους μπορούσε να βρεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες μονάχα ως δυσεύρετες ευρωπαϊκές εισαγωγές.

Περί τα μέσα της δεκαετίας του ’70, η υπογραφή συμβολαίου με την αμερικανική Drag City άλλαξε το τοπίο. Ο Thompson επέστρεψε στις ΗΠΑ και υποτιμημένα διαμάντια του avant rock άρχισαν ξανά να βλέπουν το φως της δημοσιότητας -The Red Krayola (1994), Coconut Hotel (1995), Hazel (1996), Fingerpainting (1999), Blues Hollars and Hellos (2000), Japan in Paris in L.A. (2004), Singles 1968-2002 (2004)- μέσω συνεργασιών με ονόματα που κάνουν αίσθηση (Gastr del Sol, Slovenly, John McEntire, Tortoise, Jim O’Rourke, Stephen Prina, David Grubbs, Saddlesore…) αλλά και πλήθος ζωντανών εμφανίσεων ανά τον Πλανήτη, από τις ΗΠΑ μέχρι την Ευρώπη και την Ιαπωνία…

Πολύ πρόσφατα οι The Red Krayola μας χάρισαν το εξαιρετικό άλμπουμ Introduction, καθώς και το EP Red Gold με το οποίο αναζωπυρώνονται οι φήμες που τους θέλουν να προχωρούν στην κυκλοφορία ενός δίσκου μόνο με διασκευές -καταλαβαίνετε τι είδους…

Οι φήμες ήθελαν την Alterground να έχει εξασφαλίσει το συγκρότημα για μία και μοναδική ζωντανή εμφάνιση για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους στην ιστορία τους, πέρυσι τα Χριστούγεννα στην Αθήνα. Δυστυχώς, η πραγματοποίησή της δεν κατέστη εφικτή τότε και χρειάστηκε να περιμένουμε μέχρι την επόμενη Ευρωπαϊκή περιοδεία τους…

Επιτέλους, το ψυχεδελικό συγκρότημα-θρύλος έρχεται από τα μέρη μας. Οι The Red Krayola με μπροστάρη τον ίδιο τον Mayo Thompson θα είναι μαζί μας την Πέμπτη 10 Μαίου για μία και μοναδική ζωντανή εμφάνιση που αναμένεται συγκλονιστική, στη σκηνή του ανακαινισμένου Deluxe…

THE RED KRAYOLA – ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
Red Gold CDep DC327 2006
Singles CD DC257 2004
Stil de Grain Brun 7″ RuminanCe 2002
Come on Down CD single DC156x 1999
Father Abraham 12″ep DC119 1998
Deliverance CD Leiterwagen 1996
Amor and Language 12″ep/CDep DC53 1995
14 7″ DC48 1994
Malefactor, Ade LP/CD DC45 1989/2000
Black Snakes LP/CD DC104 1983/1997
Micro-chips & Fish 12″ Rough Trade 1979
Soldier-Talk LP/CD Radar (LP) Drag City (CD) LP 1979
CD 2007
God Bless the Red Crayola and All Who Sail With It LP/CD Intl Artists 1968
Coconut Hotel LP/CD DC62 1967/1995

Μάθε/Διάβασε/’Aκουσε/Κατέβασε φωτογραφίες για:

THE RED KRAYOLA:
http://www.myspace.com/theredkrayola
http://www.dragcity.com/bands/rk.html

THE VIETNAM VETERANS “FAMILY” ΕΡΓΑ & ΗΜΕΡΕΣ

Για πολλούς το σημαντικότερο νέο-ψυχεδελικό συγκρότημα του πλανήτη, οι The Vietnam Veterans είδαν το φως της ζωής στη Λυών της Γαλλίας το 1982. Εξ αρχής απελευθέρωσαν στην ατμόσφαιρα ένα μοναδικό ηχητικό χαρμάνι, φτιαγμένο από επικίνδυνες κάρμες των 13th Floor Elevators, των The Seeds και των Love κι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα “ένρινα” φωνητικά του ηγέτη τους Mark Enbatta. Στην αυθεντική σύνθεσή τους τον πλαισίωναν ο εξαιρετικός κιμπορντίστας Lucas Trouble, καθώς και οι Greg Jones, Angelo Jupp, Steve Palermo, D.D. Richardson. Έτσι ηχογράφησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους On The Right Track Now (1983). Ακολούθησαν άλλα πέντε εξαιρετικά άλμπουμ που τους τοποθέτησαν στο πάνθεον της ψυχεδελικής ανθολογίας, δημιουργώντας παράλληλα ένα εξαιρετικά συμπαγές κοινό για το οποίο αποτέλεσαν αντικείμενο λατρείας δίχως την παραμικρή υπερβολή: Crawfish For The Notary (1984, με τους Steve Palermo και D.D. Richardson να αποχωρούν και στη θέση τους να έρχεται μόνο ο Martin Joyce στα ντραμς), Gre en Peas (1985), In Ancient Times (1986), Catfish Eyes And Tales (1987), Days Of Pearly Spencer (1988). Περί τα τέλη της δεκαετίας του ’80 αποφάσισαν πως κάπου εκεί έπρεπε να υπάρξει μια διακοπή στο “ταξίδι”, όσον αφορούσε τουλάχιστον στην επωνυμία που θα λάμβανε το “σκάφος”…

Την ίδια χρονιά γεννήθηκαν από τα σπλάχνα τους οι Vietnam Chain παίρνοντας το όλο πράγμα ακριβώς εκεί που το είχαν αφήσει οι Veterans κι αφήνοντας πίσω τους μόλις δύο LPs: Susmoala Beat και Before I Go. Το 1988 ήταν η χρονιά που έμελλε να τους σημαδέψει για τα καλά, αφού τότε προχώρησε κι ο ηγέτης τους Mark Enbatta στη δημιουργία του πρώτου προσωπικού άλμπουμ του ως Mark>Vet
Έξι χρόνια αργότερα, το 1994 ίδρυσε ένα νέο σχήμα με τον πρώην Βετεράνο Martin Joyce και τον Fred (μπάσο). Βαφτίστηκαν The Thyrd Twin και κατέγραψαν τις εντυπώσεις τους από τον πλανήτη Ψυχεδέλεια στο εξαιρετικό Churls. Ο θρυλικός κιμπορντίστας Lucas Trouble ακολούθησε μάλλον παράλληλους δρόμους. Σχημάτισε το προσωπικό του όχημα Temple Gates ακολουθώντας την “αλυσίδα” εν έτει 1987, με την κυκλοφορία του φερώνυμου LP. Το 2003 έφτιαξε το προσωπικό άλμπουμ του Soup Of Eyes And Tears, όπου το όλο trip ήταν αρκούντως δυνατότερο από το σύνηθες. Κάπου εκεί οι δύο σημαντικότερες προσωπικότητες των The Vietnam Veterans αποφάσισαν πως το “διάλειμμα” είχε διαρκέσει αρκετά. Πιστοί στις συνήθειές τους να παίζουν τακτικά κρυφτούλι με καινούρια ονόματα στα επικείμενα project τους, προσέδωσαν στο “νέο” τους δημιούργημα ένα διπλό όνομα που έσερνε πίσω του τον μύθο του παρελθόντος.

Οι The Gitanes: The Further Adventures Of The Vietnam Veterans είναι στην ουσία οι The Vietnam Veterans. Όλα τα στοιχεία που προσέδωσαν τον ιδιαίτερο ήχο στο συγκρότημα-μύθος είναι εδώ και το εκπληκτικό άλμπουμ τους Cloudy Draw μπορεί να αποτελέσει την πλέον ώριμη, έβδομη κατά σειρά δισκογραφική κατάθεση των Βετεράνων. Τούτη η πλέον πρόσφατη περιπέτειά τους πνίγεται με έναν ιδιαίτερα θεαματικό τρόπο στο λυσεργικό οξύ και τις τοξικές κάρμες, προσφέροντας στους τυχερούς θιασώτες ένα ταξίδι δίχως επιστροφή για την Χώρα των Θαυμάτων…

Την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαίου το θρυλικό σχήμα θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο πολυαναμενόμενες ζωντανές εμφανίσεις στην σκηνή του ανακαινισμένου Deluxe (Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη, 5 λεπτά από την στάση Μετρό “Ακρόπολη”).

Δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα γι’ αυτά τα δύο live… Είναι σίγουρο πως οι μυημένοι γνωρίζουν, οι νεοφερμένοι θα ενημερωθούν και οι The Vietnam Veterans θα είναι εκεί παρόντες… Μαζί τους δύο από τους σημαντικότερους μουσικούς δημοσιογράφους-περσόνες της χώρας, θα “αναλάβουν την πλήρη ευθύνη” για δύο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος dj sets γύρω από το Σύμπαν με τους Ζαχαρόκυβους: την Παρασκευή θα βρίσκεται στα decks ο Αργύρης Ζήλος και το Σάββατο ο Νίκος Κοντογούρης, σε μια από τις εξαιρετικά σπάνιες εμφανίσεις του.

Μάθε/Διάβασε/’Aκουσε/Κατέβασε φωτογραφίες για:

THE VIETNAM VETERANS:
http://www.vietnam-veterans.de/gallery.html

THE VIETNAM VETERANS “FAMILY” – ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

THE VIETNAM VETERANS / ON THE RIGHT TRACK NOW1. Don’t Try To Walk On me – 2. Dreams Of Today – 3. I Can Only Give You Everything – 4. You’re Gonna Fall – 5. I Walked With A Zombie – 6. Back From Hell – 7. Out From The Night – 8. Critics – 9. That’s Love – 10. Dogs – 11. Hey Gyp – 12. Right Track Now
THE VIETNAM VETERANS / CRAWFISH FOR THE NOTARY1. Burning Temples – 2. I Heard The Wind Blow – 3. I Give You My Life – 4. Children Eyes – 5. My Trip – 6. Liars – 7. Is This Really The Time – 8. What Are You Hiding – 9. Masters Of Time – 10. This Life Is Your Life – 11. Gary Cooper’s Trip
THE VIETNAM VETERANS / GREEN PEAS1. You’re Gonna Fall – 2. Dreams Of Today – 3. Curanderos – 4. Dogs – 5. Liars – 6. Critics – 7. Wrinkle Drawer – 8. Tower Of Babel – 9. What Are You Hiding – 10. Is This Really The Time – 11. Don’t Try To Walk On Me – 12. Out From The Night – 13. The Trip – 14. Dreams Of Today – 15. Peas On Earth
THE VIETNAM VETERANS / ANCIENT TIMES1. Let It Rain – 2. Ancient Times – 3. Curanderos – 4. Everywhere Is My Nation – 5. Run Baby Run – 6. Tower Of Bable – 7. Three Months Every Year – 8. Wrinkle Drawer – 9. Next Year – 10. Crooked Dealers – 11. Safety Razors
THE VIETNAM VETERANS / CATFISH EYES AND TALES1. Dead Breams Don’t Bite – 2. Southern Comfort – 3. Maybe You Think – 4. Time Is The Worst – 5. Crying – 6. Catfish Eyes And Tales – 7. Medley: a.Distant Drums b.Sea Horse c.Days Of Pearly Spencer
THE VIETNAM VETERANS / THE DAYS OF PEARLY SPENCER1. The Days Of Pearly Spencer – 2. 500 Miles – 3. Is This Really The Time – 4. Burning Temples – 5. Don’t Try To Walk On Me – 6. Dogs – 7. You’re Gonna Fall – 8. Dreams Of Today – 9. be My Baby – 10. The Trip
MARK>VET1. Everybody Will Have To Pay – 2. When It’s Fast – 3. Then It’s Sad Blues – 4. Like So Many Did Before – 5. Between The Words – 6. Forgotten Years – 7. I Can’t Believe – 8. Hidden Passions – 9. Love On The Bayou – 10. No Reason To Cry – 11. One Way Track – 12. Northern Eden
THE THYRD TWIN / CHURLS1.Magic Morning – 2. Churls – 3. Morning Rain – 4. I Don’t Want To Get Old – 5. Scorpions On My Bed – 6. Untold Story – 7. Heart Full Of Soul – 8. Hungry For Your Hate – 9. Home – 10. Toilets Of Your Life – 11. Growing In Silence
VIETNAM CHAIN / BEFORE I GO1. Before I Go (Female Version) – 2. Rock – 3. Before I Go (Male Version) 4. Southern Comfort
VIETNAM CHAIN / SUSMOALA BEAT1. Hoodoo – 2. Sunny Sunday – 3. Lumberjack Blues – 4. Instrumental: I Walked With Doro Pesch – 5. Before I Go – 6. Banana Split – 7. Grandmother – 8. Beast In Me – 9. Before I Go – 10. Cold Turkey
THE TEMPLE GATES / TEMPLE GATES1. Psychic Country Party – 2. The Day – 3. Frustration – 4. The Rite – 5. Too Many Lies – 6. Like In My Dreams – 7. Escape From Real – 8. Sweet Baby – 9. Velvet Illusions – 10. The Shiny Room – 11. Silver And Gold
LUCAS TROUBLE / SOUP OF EYES AND TEARS1. Spectral Guillotine For A Sandwich Man – 2. Ten Francs For Redemption – 3. Nightmare And Dust In Las Vegas – 4. El Verolo – 5. A Little Snake Into My Head – 6. Blessed Dragqueen – 7. Hoo-Ha Blitz Tragedy – 8. Deaf And Dumb Devil’s Movie – 9. Question For The Guest – 10.Fated Man Running – 11. Catfish Neighbour – 12. Razorblade Sisters – 13. Soup Of Eyes And Tears 14.The “Too Much White” Reverend’s And Badger’s Crusade – 15. Night Of The Iguana – 16. Princess Of The Street – 17. Phantom Of The Red House – 18. The Deamon In Purple Leather Boots – 19. Midnight Sermon – 20. Question For The Guest
THE VIETNAM VETERANS [THE GITANES: THE FURTHER ADVENTURES OF THE VIETNAM VETERANS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *