ΕκδηλώσειςΤΕΧΝΕΣ

To 6o Athens Video Dance Project στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών

Athens Video Dance Project
Πρόκειται για το ετήσιο φεστιβάλ videodance το οποίο λαμβάνει χώρα στην Αθήνα από το 2010, γεφυρώνοντας τις τέχνες του video και του χορού. Φέτος θα διεξαχθεί 22, 23 και 24 Ιανουαρίου στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256.

Το ATHENS VIDEO DANCE PROJECT έχει τη χαρά να διοργανώνει για 6η χρονιά το AVDP Festival.

To 6o AVDP Festival θα  λάβει χώρα στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Θέατρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών τον Ιανουάριο, 2016.
Αναλυτικά:
22, 23, 24 Ιανουαρίου 2016 (Festival)
16  έως 24 Ιανουαρίου 2016 (Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα-AVDP_edu)

Videodance έργα από: 
France, Italy, Germany, UK, USA, Canada, Portugal, Belgium, Republic of Congo, Poland, Mexico, Japan, China, Turkey, Cyprus, Switzerland, Norway, Austria, Brazil, Hungary, Sweden, Albania, Argentina, Taiwan, Russia, Israel, Finland, The Netherlands, Slovakia, Jordan, Ireland, Uruguay, Hong Kong, Puerto Rico, Estonia, Indonesia, Canary Islands, Bulgaria.

Καθώς και: παραστάσεις χορού, εγκαταστάσεις, σεμινάρια και άλλες δράσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ακολουθήστε τα νέα του AVDP στα social media και στην ιστοσελίδα και μείνετε συντονισμένοι για τοαναλυτικό πρόγραμμα.

ATHENS VIDEO DANCE PROJECT

To AVDP ξεκίνησε το 2010 με σκοπό να γεφυρώσει τις τέχνες του video και του χορού και να προωθήσει την τέχνη του videodance στην Ελλάδα.
Στο AVDP δημιουργούνται καλλιτεχνικές ζυμώσεις μεταξύ σπουδαστών, επαγγελματιών και όλων εκείνων που ενδιαφέρονται – γοητεύονται από την τέχνη του videodance και δραστηριοποιούνται στον τομέα της χορευτικής, κινηματογραφικής, μουσικής και εικαστικής τέχνης. Στόχος είναι η ανάπτυξη μίας συνεργατικής, δημιουργικής και  σύγχρονης πλατφόρμας videodance έργων και δραστηριοτήτων.
Η ομάδα του AVDP απαρτίζεται από ειδικούς που είναι ενεργοί στις παραστατικές τέχνες, στις κοινωνικές επιστήμες και στην πολιτιστική διαχείριση και συνεργάζονται για το σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών, καλλιτεχνικών και κοινωνικών προγραμμάτων.
Το AVDP αναπτύσσεται μέσα από εκπαιδευτικά και καλλιτεχνικά προγράμματα, εργαστήρια, σεμινάρια και μαθήματα, προβολές έργων videodance, παραγωγές διαδραστικών παραστάσεων και videodance έργων καθώς και συνεργατικά εγχειρήματα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *