Αθλητικά

ΑΕΚ-Άρης 3-0 (videos)

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ μετά από μία ισοπαλία και μία ήττα, συνέχεια στα ανεπιτυχή αποτελέσματα για τον Αρη.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’aek aris’ resultsPerPage=”15″ hqThumbs=”true”]

Με αυτογκόλ του Λαζαρίδη και γκολ του Λυμπερόπουλου, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο στο α’ ημίχρονο, ενώ ο Κάλα στο 78′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με την Ενωση να παίρνει βαθμολογική ανάσα και να παραμένει κοντά στους πρωτοπόρους. Κατρακυλά το σύνολο του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος πλέον βρίσκεται σε τρομερά δύσκολη θέση, καθώς παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και βυθισμένο στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις βαθμούς. Δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο ο Αρης, ένα για την ΑΕΚ.

Αποτελεσματική η ΑΕΚ, άτυχος, αλλά με αμυντικά κενά ο Αρης σε ένα χορταστικό α’ ημίχρονο με ευκαιρίες, δοκάρια και δύο γκολ. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, μόλις στο 10′, όταν μετά από σέντρα του Λεονάρντο ο Λαζαρίδης υπό την πίεση του Λυμπερόπουλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την επιθετική του διάθεση και στο 21′ άγγιξαν το 2-0, αλλά ο Βελλίδης απόκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Λεονάρντο. Με τον Ούμπιντες να περνάει στην πτέρυγα και τον Καζναφέρη στον άξονα, ο Αρης  αντέδρασε και άρχισε να λειτουργεί καλύτερα, απειλώντας με τον Ούμπιντες στο 23′.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=109252#ixzz1cKwyGetM

Σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θέλανε τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, η ΑΕΚ βγήκε νικήτρια και πλέον πηγαίνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με ανεβασμένη ψυχολογία. Αντίθετα ο Άρης συνεχίζει τα άσχημα αποτελέσματα και έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια σε Βικελίδης και εκτός έδρας.

 

Πρώτη νίκη για τον Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ σε ένα δύσκολο ματς, εν αντιθέσει με τον Σάκη Τσιώλη που βλέπει την ομάδα του να μην μπορεί να πάρει τους 3 βαθμούς και το μέλλον στον Άρη να δείχνει δυσοίωνο.

Σίγουρα τα δύο γκολ της ΑΕΚ σε καθοριστικά σημεία του πρώτου ημιχρόνου, βοήθησαν έτσι ώστε η Ένωση να μπει πιο ελεύθερη στην επανάληψη και να πάρει άνετα τη νίκη επί του Άρη. Πάντως, αν ο Παπαστεριανός στο 47′ έβρισκε δίχτυα, ίσως να βλέπαμε και άλλο ματς. Στο δεύτερο μέρος, εκεί που ο Άρης πίεζε για το γκολ, ο Κάλα τελείωσε το ματς.

Η συνέντευξη Τύπου

Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου για την πρώτη του νίκη στον πάγκο της ΑΕΚ, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Σάκης Τσιώλης χαρακτήρισε την ομάδα του νευρική και αναφέρθηκε στο μέλλον του στον πάγκο του Άρη…[http://www.sport24.gr/]

Μετά από καιρό ο κόσμος της ΑΕΚ έφυγε χαρούμενος και… χορτασμένος από το γήπεδο. Είδε μία ΑΕΚ πειστική, μία ΑΕΚ που έπαιξε κατά τα διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, που ανέβαζε ρυθμό, που οι παίκτες της έκαναν κίνηση στο χώρο, που έκανε ευκαιρίες, που πέτυχε τρία γκολ… Το 3-0 στο ΟΑΚΑ σήμερα ήταν ένα αποτέλεσμα που δίνει στην ΑΕΚ αυτοπεποίθηση και δύναμη να συνεχίσει στον επόμενο “τελικό”… Πλην της σημαντικής νίκης όμως, είχε όμως στο παιχνίδι της σημαντικά στοιχεία που αξίζουν αναφοράς. Πρώτο και βασικό το «μηδέν» που κράτησε η Ένωση στην άμυνά της, δεύτερο η παρουσία του Κάλα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά (είχε δοκάρι και γκολ ο Ισπανός) δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και τούτη την εποχή αυτός μπορεί να είναι βασικός (και να τον πλαισιώνουν ανάλογα και με το παιχνίδι ο Μανωλάς ή ο εξαιρετικός σήμερα Δέλλας), τρίτον η παρουσία του Λυμπερόπουλου που στο πρώτο ημίχρονο έκανε ένα ματς από τα… παλιά, τέταρτον η εξαιρετική παρουσία τη μεσαίας γραμμής είτε με τον Βάργκας στο πρώτο μέρος, είτε με τον Γκέντσογλου στην επανάληψη αντί του Κολομβιανού. Δεν θες περισσότερα θετικά στοιχεία για να κερδίσεις με το εμφατικό 3-0 αυτόν τον κακό Άρη…[http://www.aek365.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *