Αθλητικά

ΑΕΚ-Στουρμ Γκρατς 1-2 (videos)

Παρότι κέρδιζε 1-0 μέχρι το 87ο λεπτό, η ΑΕΚ ηττήθηκε 1-2 στο ΟΑΚΑ από την Στουρμ Γκρατς για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’aek sturm graz’ resultsPerPage=”12″ hqThumbs=”true”]

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο παιχνίδι, δείχνοντας ότι άφησε πίσω της τα απανωτά στραπάτσα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δυστυχώς, όμως για την ομάδα του Χιμένεθ οι 4-0 τελικές προσπάθειες στο πρώτο 10λεπτο, δεν καρποφόρησαν και γι’ αυτό ευθύνεται κυρίως ο Μπέλεκ, ο οποίος έχασε το… άχαστο στο 6`, αλλά και ο Τσάβλινα, ο οποίος απέκρουσε επικίνδυνο σουτ του Γκούντιονσεν από το ύψος του πέναλτι.

…και μετά κάθισε
Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο ρυθμός και η ποιότητα του αγώνα έπεσαν κατακόρυφα, με τον Χοσέ Κάρλος στο 31` να υπενθυμίζει ότι η μοναδική ομάδα που μπορεί να απειλήσει είναι η ΑΕΚ και τον Αραμπατζή να παραμένει ένας από τους… θεατές που δεν πλήρωσαν εισιτήριο για το αποψινό παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=106513#ixzz1ZN1aqvsn

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-0 που είχε στα χέρια της από το 50 και έδειχνε ικανή να το διευρύνει. Η αποβολή του Δέλλα, τρία λεπτά αργότερα άλλαξε τις ισορροπίες, ο Χιμένεθ έκανε μια λανθασμένη αλλαγή και οι Αυστριακοί της Στουρμ Γκρατς κατάφεραν μέσα σε πέντε λεπτά (87-92) να πάρουν τη νίκη, σκορπίζοντας την απογοήτευση τις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Άδοξο φινάλε, λοιπόν, σε ένα ματς που η ΑΕΚ έμοιαζε ικανή να το κερδίσει και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα της στην Τούμπα…[ http://www.sport24.gr/]

Η Στουρμ Γκρατς έφυγε νικήτρια με 1-2 από το ΟΑΚΑ γυρίζοντας το ματς μέσα σε 5 λεπτά (87′ – 92′) – Τεράστιο λάθος του Χιμένεθ να βγάλει τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΚ, Λεονάρντο, μετά την αποβολή του Δέλλα κρατώντας στο γήπεδο ως αριστερό χαφ τον κακό Γκούντγιονσεν …[http://www.aek365.gr/]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *