TV & Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Μακάρι Μπουτάρη …videos!!!

[tubepress_gagarin205 mode='tag', tagValue='μακαρι ΜΠΟΥΤΑΡΗ']
Μια διαφορετική προεκλογική διαδικτυακή καμπάνια για τον Γιάννη Μπουτάρη εκτός από το ότι είχε πολύ γέλιο
πέτυχε τον σκοπό της. Δείτε τα απολαυστικά βιντεάκια της καμπάνιας με θέμα το …ΜΑΚΑΡΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ.
Μια ομάδα υποστηρικτών του Γιάννη Μπουτάρη με μοναδικά εφόδια την ευρηματικότητα και την εξυπνάδα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τα χιουμοριστικά βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο υπέρ του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης.
(Υ.Γ. Τα σποτάκια δημιουργήθηκαν από το Γιάννη Βαλτή και την οικογένεια του.)

Βιογραφικό σημείωμα του Γιάννη Μπουτάρη νέου Δημάρχου Θεσσαλονίκης
Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι γέννημα – θρέμμα Θεσσαλονικιός. Μαθητής Δημοτικού στο Πειραματικό σχολείο του ΑΠΘ, μαθητής Γυμνασίου στο Κολέγιο «Ανατόλια», αριστούχος στις εισαγωγικές και πτυχιούχος του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ, διπλωματούχος οινολόγος, άριστος γνώστης της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας, με μακρά εμπειρία, συμμετοχή και διακρίσεις σε ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς.
Ιδρυτικό μέλος (1992) της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, η οποία σε συνεργασία με Οικολογικές οργανώσεις και φορείς της Θεσσαλονίκης, απέτρεψαν το μπάζωμα της παλιάς παραλίας.
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (2002) του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Τώρα», του Αγάπιου Σαχίνη. Συνεργάστηκε αποτελεσματικά, αλλά παραιτήθηκε από την παράταξη και της διέθεσε την έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν διαπίστωσε την αναποτελεσματικότητα της αντιπολίτευσης από τις κατεστημένες μειοψηφικές παρατάξεις.
Υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ (2004) στην τελευταία, μη εκλόγιμη τιμητική θέση, μετά από προσωπική πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου.
Στις 7 Ιουλίου 2005, μαζί με τους καταξιωμένους από τη δράση τους Δημοτικούς Συμβούλους Παναγιώτη Αβραμόπουλο, Λάζαρο Ζαχαριάδη και Ανδρέα Κουράκη, (οι οποίοι, παρότι βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις εκλογιμότητας των ψηφοδελτίων των Σπύρου Βούγια και Τάσου Κουράκη, αποχώρησαν από τις παρατάξεις τους) αγωνίζονται για τη συγκρότηση της μεγάλης, ενωτικής «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ». Στόχος, να δημιουργηθεί από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ένα κοινό, ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο ανατροπής του Β. Παπαγεωργόπουλου και της ομάδας του από την διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Στις 7 Ιουλίου 2006, μετά την άρνηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης να αφουγκραστούν την αγωνία της τοπικής κοινωνίας και την επιμονή τους σε στείρα καταγραφή κομματικών δυνάμεων στον Δήμο, ο Γιάννης Μπουτάρης ανακοινώνει το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο ενεργών πολιτών «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» και τίθεται επικεφαλής, ως υποψήφιος Δήμαρχος. Η «Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης» δηλώνει  στήριξη στο συνδυασμό για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Στις 15 Οκτωβρίου 2006 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος, ως επικεφαλής της παράταξης «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ».

Μια σκέψη για το “Αφιέρωμα: Μακάρι Μπουτάρη …videos!!!

  • Τα σποτάκια δε δημιουργήθηκαν από κάποια ομάδα, αλλά από το Γιάννη Βαλτή και την οικογένεια του.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *