Συναυλίες (Live)

Antonio Sanchez & Migration για πρώτη φορά στην Αθήνα live στο Gazarte

Για πρώτη φορά στην Αθήνα ο συνθέτης του Soundtrack της ταινίας Birdman που σάρωσε τα βραβεία στην περσινή τελετή των Βραβείων Oscar Antonio Sanchez & Migration στο Gazarte.

Ένα χρόνο περίπου πριν, όλος ο πλανήτης μιλούσε για μία ταινία, το Birdman του Μεξικανού Alejandro Gonzales Iñarritu. Για πρώτη φορά το Μεξικό κερδίζει βραβείο Όσκαρ και μάλιστα 4 στο σύνολο!

Αν και έγινε ευρέως γνωστός χάρη στο Birdman, ο Antonio Sanchez είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μουσικούς παγκοσμίως. Με 4 Grammy στο ενεργητικό του, ο γεννημένος στο Μεξικό μουσικός θεωρείται από κριτικούς και μουσική κοινότητα ως ένας από τους πιο διακεκριμένους drummers, bandleaders και συνθέτες της γενιάς του.

Ο Μεξικανός jazz drummer είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που πρέπει κανείς να δει live! Ο ήχος που δημιουργεί με το συγκρότημά του, τους Migration, με τους οποίους συνεργάζεται από το 2011, ξεπερνά κάθε φορά τα τετριμμένα ενώ η πέρα από τα καθιερωμένα τεχνική του εντυπωσιάζει!

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016
Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Τηλ: 210.34.52.277,  210.34.60.347

Εισιτήρια: Προπώληση: A’ ζώνη: 35€, Β’ ζώνη: 25€ , Όρθιοι 18€  (Gazarte, viva.gr, Public, Ιανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores, 11876)
Ταμείο: A’ ζώνη: 40€, Β’ ζώνη: 30€, Όρθιοι 23€

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *