Επικαιρότητα

Απεργίες σε ΔΟΛ, Πήγασο και Χ.Κ.Τεγόπουλο

Σε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν από κοινού η ΕΣΗΕΑ, η ΕΠΗΕΑ (διοικητικοί υπάλληλοι ΜΜΕ) και η ΕΣΠΗΤ (συντάκτες του περιοδικού Τύπου) στους εκδοτικούς ομίλους του ΔΟΛ και του Πήγασου, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Αίτημα της απεργιακής κινητοποίησης είναι η άμεση ανάκληση των απολύσεων, η ακύρωση των σχεδίων για δραματική συρρίκνωση του συνόλου του προσωπικού και η πλήρης εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Ο χρόνος διεξαγωγής της απεργίας είναι από τις 6.00 π.μ. της Πέμπτης, 30 Σεπτεμβρίου, έως τις 6.00 π.μ. του Σαββάτου, 2 Οκτωβρίου 2010

Παράλληλα η ΕΣΗΕΑ συμμετέχει την Παρασκευή σε κοινή 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση με την ΕΤΗΠΤΑ στις επιχειρήσεις «Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» και «ΦΩΤΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», από τις 6.00 π.μ. της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου 2010, έως τις 6.00 π.μ. του Σαββάτου, 2 Οκτωβρίου 2010, ζητώντας
«την άμεση ανάκληση των απολύσεων των συναδέλφων, την ακύρωση των σχεδίων για δραματική συρρίκνωση του συνόλου του προσωπικού και την πλήρη εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *