eventsΣυναυλίες (Live)

Balkan Fest2018

Balkan Fest2018

H μη κυβερνητική οργάνωση Παιδιά εν Δράσει, το περιοδικό Εξώστης και ο πολυχώρος WE συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στο Balkan Fest 2018 την Παρασκευή 16 & το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου!

Το Balkan Fest ανανεώνει το ραντεβού του για όγδοη συνεχόμενη φορά και παρουσιάζει μια ακόμη γιορτή για την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, μέσα από την ανάδειξη της ποικιλομορφίας, της διαφορετικότητας, αλλά και των κοινών στοιχείων και χαρακτηριστικών των ανθρώπων και των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Για δύο βραδιές οι επισκέπτες του πολυχώρου WE θα έχουν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στις πόλεις της Βαλκανικής χερσονήσου, να γευτούν νοστιμιές της Βαλκανικής κουζίνας που θα ετοιμάσει η Οδοντογλυφίδα ειδικά για την περίσταση και να διασκεδάσουν με μουσικές και ήχους βαλκανικούς! Παράλληλα, στον χώρο θα λειτουργεί παζάρι μεταχειρισμένων ρούχων και αντικειμένων για την ενίσχυση του Δικτύου φιλοξενίας αστέγων και μεταναστ(ρι)ών της συλλογικότητας Room39, καθώς και έκθεση ζωγραφικής με τίτλο United Nude του Χρ. Σαουλη.

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου
– Βουκολική Διαταραχή
– Vodka rag
– Folk n’ Roll

– EleKtroBalKana

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου
– Radio Sol
– Imperio (CZE)
– Koza Mostra
Balkan Soundzzzz by Yu Gi Selecta

Aπo τις 19.00 το απόγευμα
Τιμές εισιτηρίων: 10€ / ημερήσιο & 12€/ διήμερο
Προπώληση: 6€/ ημερήσιο & 8€/ διήμερο
Σημεία Προπώλησης: Οδοντογλυφίδα (Παύλου Μελά 20 ), Οδοντογλυφίδα Λαδάδικα (Πολυτεχνείου 24), Stereodisc Record Shop (Πλ.Αριστοτέλους), Σάρωθρον Cafe Bar (Λαδάδικα), Πολυχώρος WE (Πανεπιστήμια – ΔΕΘ), viva

WE – Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού
Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 284700

https://www.facebook.com/events/205602859965764/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *