Συναυλίες (Live)

Οι Black Angels στο Release Athens 2016

Οι Black Angels, η κορυφαία psych-rock μπάντα στον κόσμο, έρχονται ξανά στην Ελλάδα και κάνουν ακόμα πιο συναρπαστικό το Release Athens 2016! Θα παίξουν την 4η μέρα, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, μαζί με τους Sigur Rós και τους DIIV.
Λίγες μέρες μετά την εμφάνισή τους στο Levitation festival (ή αλλιώς το περίφημο Austin Psych Fest) στο οποίο είναι συνιδρυτές, οι Τεξανοί θα επισκεφτούν ξανά τη χώρα μας συμμετέχοντας στο νέο φεστιβάλ της Αθήνας. Αξίζει να σημειωθεί πως έρχονται στην Ευρώπη μόνο για αυτή την εμφάνιση, γιορτάζοντας 10 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού πρώτου τους album, “Passover”!

Οι ζωντανές εμφανίσεις τους αποτελούν αληθινή εμπειρία για όποιον τις παρακολουθεί (oι συναυλίες τους σε Fuzz Live Music Club και Mylos Club τον Δεκέμβριο του ΄13 είναι αξεπέραστες) με την εκπληκτική live απόδοση των τραγουδιών τους να συνοδεύεται από υπνωτιστικά video projections, παρασύροντας τους παρευρισκόμενους σε ένα σπάνιο οπτικοακουστικό ταξίδι.

Σημείο αναφοράς για την ψυχεδελική σκηνή εδώ και μία δεκαετία, κατορθώνουν να αξιοποιούν τις επιρροές τους με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να ακούγονται απόλυτα σύγχρονοι και άμεσοι. Τα κομμάτια τους, άλλοτε μελωδικά και άλλοτε γεμάτα ένταση, αναγνωρίζονται αμέσως από όσους αρέσκονται στη συγκεκριμένη μουσική. Άλλωστε, οι Black Angels μας έχουν προσφέρει ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά και κολλητικά κιθαριστικά riffs των τελευταίων ετών, που αμέσως μετά την πρώτη ακρόαση κυριολεκτικά σου στοιχειώνουν το μυαλό, όπως εκείνα στα “Young Men Dead”, “You On The Run”, Bad Vibrations”, “Love Me Forever” – για να θυμηθούμε τουλάχιστον ένα από κάθε album τους.

Release Athens 2016
Πλατεία Νερού (Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *