Συναυλίες (Live)

Diggin’ Out Fest Vol. 1 στο An club

Diggin' Out Fest1

Το DIGGIN’ OUT FEST είναι ένα ολοκαίνουργιο φεστιβάλ το οποίο θα λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο! Είναι αφιερωμένο στο rock’n’roll, Diggin’ Out μερικά cool συγκροτήματα!
Το πρώτο μέρος παρουσιάζει μόνον Ελληνικά συγκροτήματα!

THE MONGRELETTES
Οι Mongrelettes – μια σχεδόν θηλυκή μπάντα – δημιουργήθηκαν τον Οκτώβρη του 2009 και αποτελούνται από τέσσερα κορίτσια και ένα αγόρι. Ο ήχος και οι συνθέσεις τους είναι ένα κράμα από garage punk και ψυχεδελική pop, με τις επιρροές τους να προέρχονται κυρίως από την σχετική punk σκηνή των μέσων του ‘60, αλλά και από άλλες ανεξάντλητες πηγές, όπως η γαλλική και ελληνική pop σκηνή της ίδιας δεκαετίας, καθώς και αντίστοιχες αναβιώσεις ή προσομοιώσεις του garage/psych ήχου ως σήμερα.

THE SNAILS
Τo γκρουπ δημιουργήθηκε το 2005 με μουσικό προσανατολισμό το garage rock’n’roll και τις ευρείες επιρροές του!! Μερικές από τις συναυλίες στις οποίες συμμετείχε: 5th Tripolis Rock Festival (με Vibravoid, Drug Free Youth), 5-7-08. 4th Athenaeum Cave στο Rodeo Club (με Jaybirds), 7-11-08. Opening act στους Magnificent Brotherhood (με Mongrelettes), 28-1-2010. Greece Gone Garage festival (με Frantic V και Yesterday’s Thoughts), 15-5-2010 & Opening act στους Baby Woodrose (με Mr. Highway Band), 14-12-2012!

THE TENEMENT RATS
Μια φορά κι έναν καιρό -όχι και πολύ μακρινό- σ’ ένα παρακμιακό κτήριο, στο κέντρο της πόλης, συναντήθηκαν τέσσερις αρουραίοι, που γούσταραν τη μουσική πολύ και αποφάσισαν να φτιάξουν μια μπάντα. Είχαν και ονόματα! Ήταν η Lilliana-a-go-go, o Alex, o Peri Samosurfer και η Mary Jane. Ένωσαν τις μουσικές τους επιρροές και έκτοτε παίζουν ένα κράμα από surfo-o-stoner-o-garage-o-punk-o-funk-o-rock’n’roll και συνεχίζουν….

An club
Σολωμού 13-15 Εξάρχεια
Tηλ: 210-3305056

Είσοδος: 7 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21:00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *