Εκδηλώσεις

ECO KIDS FESTIVAL – Μια γιορτή για τον Πλανήτη!

ECO KIDS FESTIVAL

Δύο μέρες παιχνιδιού, γιορτής, χαράς, οικογενειακής διασκέδασης και ψυχικής ξεγνοιασιάς περιμένουν μικρούς και… “μεγάλους μικρούς” το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο Ecokids Festival, το πρώτο φεστιβάλ στην Ελλάδα για το παιδί και το Περιβάλλον!Στο Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α θα βρούμε εκπαιδευτικές δράσεις και διασκεδαστικά εργαστήρια από γνωστές οικολογικές οργανώσεις (WWF, Αρχέλων, Οργάνωση Γη, Δίκτυο Μεσόγειος SOSκ.α.), μάγους, zumba, face painting και βέβαια ένα χορταστικό πρόγραμμα με θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες για όσους είναι ή νιώθουν παιδιά!

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα τραγούδια της «Ψαρόσουπας» του Γιώργου Δ. Λεμπέση με την Ερωφίλη και εκλεκτούς καλεσμένους (Μπάμπης Στόκας, Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μιρέλα Πάχου, Πάνος Παπαϊωάννου, Χρήστος Νινιός), τον  Καραγκιόζη του Ηλία Καρελλά, τους Burger Project με το “Μαμά…θα κάνω live!”, τον “άνθρωπο ορχήστρα” Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο με την “Τρελή Τρελή Αλφαβήτα” του, το “Ζήσε μαϊμού να φας τριφύλλι” με τους Δον Κιχώτες και ένα 80s και 90s ξεφάντωμα με τους χορευτικούς δυναμίτες των Wedding Singers και των Jaguar Bombs. 

Το Eco Κids Festival προσφέρει την ευκαιρία στους γονείς να προκρατήσουν θέσεις για τα εργαστήρια του φεστιβάλ, μέσα από την ειδική φόρμα που υπάρχει στο MailScanner has detected a possible fraud attempt from “changecreativeagency.us4.list-manage.com” claiming to be www.ecokids.gr, ενώ έχει φροντίσει και κάθε άλλη λεπτομέρεια για ένα αξέχαστο διήμερο: από καλλιτεχνικές δημιουργίες στο Art Studio και online δραστηριότητες με το MailScanner has detected a possible fraud attempt from “changecreativeagency.us4.list-manage.com” claiming to be Funtwothree.com, έως σπιτικά εδέσματα, φαγητό, φρέσκους χυμούς και parking καροτσιών, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

 Eco Kids Festival, 5 Δεκεμβρίου 1μμ – 9μμ & 6 Δεκεμβρίου 11πμ – 7μμ, στο κλειστό Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α., Λεωφ. Κηφισίας 37, Μαρούσι τηλ. 2106868454.ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
6 ευρώ, εισιτήριο ανέργων, τρίτεκνων, πολυτέκνων
8 ευρώ, ατομικό εισιτήριο
20 ευρώ, 3 άτομα (2 ενήλικες με 1 ανήλικο παιδί)
26 ευρώ, 4 άτομα (2 ενήλικες με 2 ανήλικα παιδιά)
Για παιδιά έως 3 ετών, η είσοδος είναι δωρεάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *