Εκδηλώσειςθέατρο

«ELEMENTAL»: Μια υπερ-παραγωγή από την ομάδα Incandescence στην Αθήνα

IncandescenceΈνα παραμυθένιο ταξίδι στον κόσμο των τεσσάρων «στοιχείων» της φύσης,
με εντυπωσιακά εναέρια ακροβατικά, τεράστιες μαριονέτες, εκπληκτικά κοστούμια
και υπέροχη μουσική τoυ Stravinsky,Yann Tiersen (Amelie), Loreena McKennitt.

6, 7, 8, 9 & 10 Φεβρουαρίου 2008
Πολιτιστικό, Συνεδριακό & Αθλητικό Κέντρο Δ Α Ϊ Σ

Το σύγχρονο τσίρκο-θέατρο από την Αγγλία, θα παρουσιάσει την τελευταία του παράσταση – υπερπαραγωγή με τίτλο «ELEMENTAL», για πρώτη φορά στην Ελλάδα . Μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή παράσταση-παραμύθι, όπου συνυπάρχουν αρμονικά το τσίρκο, το θέατρο, η όπερα, ο σύγχρονος και ο κλασικός χορός. Ένα ταξίδι στον κόσμο του φανταστικού και της περιπέτειας. Στον μαγικό κόσμο των τεσσάρων «Στοιχείων» της φύσης. Μια φαντασμαγορική παράσταση, κατάλληλη για θεατές όλων των ηλικιών

Το κοινό παρακολουθεί με ξεχωριστό ενδιαφέρον το ταξίδι ενός μικρού κοριτσιού στους διαφορετικούς κόσμους των τεσσάρων στοιχείων της φύσης. Γη, Αέρας, Νερό και Φωτιά. Κάθε στοιχείο κι ένας κόσμος, ξεχωριστός, μαγευτικός, επικίνδυνος. Στη μύησή του στον «Κόσμο των Στοιχείων», έχει ξεναγό έναν κλόουν ενώ τον συνοδεύει στο ταξίδι του η καλή νεράιδα που βιώνει μαζί τους τις εμπειρίες και τα συναισθήματα που προκύπτουν.

Τεράστιες μαριονέτες, γοργόνες, εντυπωσιακά εναέρια ακροβατικά, χορός, εκπληκτικά κοστούμια, όλα αυτά με συνοδεία της μουσικής του Stravinsky και του Yann Tiersen, της Loreena McKennitt και των Afro Celt Sound System, με φόντο τα όμορφα και πρωτότυπα σκηνικά, δημιουργούν μια πραγματικά αξέχαστη παράσταση.

Η παράσταση αυτή, όπου έχει παιχτεί έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2004 στο Φεστιβάλ Eid του Κατάρ, όπου και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Ακολούθησε μία σειρά παραστάσεων στο Glastonbury, όπου ήταν το πιο δημοφιλές show του Circus Big Top και περιγράφηκε ως ένας πανέμορφος συνδυασμός τσίρκου, όπερας και χορού

Η ΟΜΑΔΑ INCANDESCENCE (Αγγλία)

Η ομάδα Incandescence είναι ένα σύγχρονο τσίρκο-θέατρο από την Δυτική Κορνουάλη.

Αξιοθαύμαστες είναι οι ικανότητές τους επάνω στα πανύψηλα ξυλοπόδαρα, όπου με χάρη και ευκινησία χορεύουν ή παίζουν με φωτιές, ή στην τόσο δύσκολη τέχνη των εναέριων παραστάσεων. Τους χαρακτηρίζει μία μεγάλη ποικιλία θεαμάτων που μπορούν να παρουσιάσουν, γι αυτό έχουν και πολύ μεγάλη ζήτηση στην Αγγλία αλλά και στο εξωτερικό.

Τα Φεστιβάλ όπου έχουν συμμετάσχει είναι μεταξύ άλλων :

Το περίφημο Φεστιβάλ Θεάτρου του Εδιμβούργου, το MTV Cannes Film Festival στην Γαλλία, το OZZ Fest. Music στις ΗΠΑ, το Zomer van Antverp στο Βέλγιο, το Lisbon International Arts Festival στην Πορτογαλία, το Glastonbury Arts Festival στην Αγγλία, το Bahrain Summer Festival, το Merce International Street Festival στην Βαρκελώνη κ.ά.
Εμφανίστηκαν επίσης στο Covent Garden Opera House του Λονδίνου, στο Greenwich City Council, στο Norwich City Council, στο Millenium Dome και στο London Eye του Λονδίνου, καθώς και στις διαφημιστικές καμπάνιες της Vodafone, της Smirnoff Ice, της Smirnoff Tour (στην Ινδία), της Jaguar, της BMW, της L’ Oréal, της Virgin, του Christian Dior, του Hard Rock Café, του Guinness, στα «50th Birthday» του Hotel Hilton, κ.α.

Παράσταση «Elemental»
Ημέρες & ώρες παραστάσεων

Τετάρτη 6 & Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στις 20.00

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στις 16.00 (απογευμ.) & 20.00 (βραδινή)

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στις 12.00 (πρωινή) & 17.00 (απογευμ.)

Τιμές εισιτηρίων Σάββατο και Κυριακή

Α΄ ζώνη – 40 €, 30€ (παιδικό)

Β΄ ζώνη – 30 €, 20€ (παιδικό)

Γ΄ ζώνη – 25 €, 15€ (παιδικό)

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ

Τιμές εισιτηρίων Τετάρτη και Παρασκευή

Α΄ ζώνη – 30 €, 20€ (παιδικό)

Β΄ ζώνη – 20 €, 15€ (παιδικό)

Γ΄ ζώνη – 15 €, 10€ (παιδικό)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

www.ticketnet.gr και τηλεφωνικά στο 210-8840600

-Μέρος των εσόδων από τις παραστάσεις του «Elemental» θα δοθεί για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με σύνδρομο DOWN.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *