ΔιασκέδασηΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Escape Room για Παιδιά

Escape Room για Παιδιά

Το πρώτο δωμάτιο απόδρασης (Escape Room) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για παιδιά είναι γεγονός! Οι μικροί μας φίλοι μέσα από παιχνίδια και γρίφους, δράσεις και ψυχαγωγία θα πρέπει να αποδράσουν στην διάρκεια μιας ώρας (60 λεπτά).

Ο χώρος προσαρμόζεται ανάλογα για την κάθε ηλικία και το πνευματικό επίπεδο των παιδιών. Έτσι τα παιδιά ηλικίας 5 έως 9 πρέπει να ανακαλύψουν τα μυστικά που κρύβει το μαγεμένος δάσος, αφού πρώτα το εξερευνήσουν, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 10 έως 14 ετών, αφού περιπλανηθούν στο μυστηριώδες δάσος, θα πρέπει να βρουν το μαγικό δαχτυλίδι.

[box type=”success” ]Προσφορά: Escape Room Αποκλειστικά Για Παιδιά! 5€ από 8€ για Συμμετοχή 1 Παιδιού σε παιχνίδι Απόδρασης διάρκειας 60′, επιλογή από 2 Δωμάτια, στο Κέντρο! [/box]

Σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον οι γονείς μπορούν να απολαύσουν δωρεάν καφέ, ενώ σε κάθε παιδί προσφέρεται δωρεάν χυμός. Μια ξεχωριστή ιδέα ώστε τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν, να εξασκήσουν το μυαλό και το σώμα τους μέσα από ενδιαφέρουσες ιστορίες και να απολαύσουν το παιχνίδι με τους φίλους τους. Τέλος δίνεται η δυνατότητα διοργάνωσης παιδικού πάρτυ ώστε η εμπειρία αυτή να τους μείνει αξέχαστη

Επιλόγή από 2 διαφορετικά δωμάτια

Το Μαγεμένο Δάσος

Escape room for kidsΚαλέ μου φίλε δυστυχώς,εσύ και οι φίλοι σου, μετά από άφθονο γέλιο και παιχνίδι, χαθήκατε μέσα στο μαγεμένο δάσος. Τώρα έχετε μόνο 60 λεπτά για να καταφέρετε να βγείτε, πριν έρθει η κακιά νεράιδα. Αν σας βρει στο δάσος της θα σας κάνει μικρά μικρά ακίνητα και αμίλητα αγαλματάκια. Αν πιστεύεις πως το παιχνίδι τώρα τελειώνει τότε φίλε μου κάνεις λάθος…το παιχνίδι τώρα ξεκινάει. Γιατί για να βγάλεις την παρέα σου από το δάσος θα πρέπει να πετάξεις ελικόπτερο,να ψαρέψεις σε λίμνη, να μάθεις να παίζεις μουσική,να κουρδίσεις παλιά ρολόγια και πολλά ακόμη! Στο δάσος δεν θα είστε μόνοι σας. Ευτυχώς εκεί ζει και η καλή νεράιδα που θέλει να σας βοηθήσει! Θα τα καταφέρεις? Θα τα καταφέρετε?

Οι Άρχοντες των Δαχτυλιδιών

Escape room for kidsΕσύ και η παρέα σου είστε μια ομάδα θρυλικών πολεμιστών, που απαρτίζετε την συντροφιά του δαχτυλιδιού. Ξεκινάτε λοιπόν ένα επικό ταξίδι μέσα στο μακρινό δάσος για να βρείτε και να πάρετε το δαχτυλίδι της φωτιάς. Έχετε 60 λεπτά πριν προλάβει να το βρει ο κακός μάγος Σάουρον. Εάν τα καταφέρει πριν από εσάς τότε όλη η ανθρωπότητα θα υποταχθεί για πάντα σε αυτόν και το κακό θα νικήσει. Το δάσος είναι γεμάτο με δύσκολες δοκιμασίες και αξεπέραστα εμπόδια. Θα τα καταφέρεις εσύ και η ομάδα σου να ξεπεράσετε τις δυσκολίες του δάσους και να βρείτε το δαχτυλίδι της φωτιάς? Όλος ο πλανήτης στηρίζεται πάνω σε εσένα και την θρυλική σου ομάδα!Θα τα καταφέρετε πριν τον Σάουρον?

Escape Room για Παιδιά
Λένορμαν 82, Μεταξουργείο
Τηλ: 210-6019958

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *