Συναυλίες (Live)

Glamour Ladies Night Out… Καίτη Γαρμπή – Στέλλα Καλλή στο ΦΩΣ

Glamour Ladies Night Out... Καίτη Γαρμπή - Στέλλα Καλλή στο ΦΩΣ

The place to be για να διασκεδάσετε με τις φίλες σας σε μια exlusive βραδιά αφιερωμένη στην γιορτή της γυναίκας στην πιο πολυσυζητημένη γυναικεία συνύπαρξη της σεζόν! Η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή σας περιμένουν στο ΦΩΣ την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 21.00 με τραγούδια αφιερωμένα στις γυναίκες!

Μια δυναμική συνύπαρξη, ένα προσεγμένο ρεπερτόριο, που έχει διαμορφωθεί στη λεπτομέρεια με στόχο την διασκέδαση, με Classic ‘90s επιτυχίες, λαϊκά ακούσματα, dance hits, ιδιαίτερες διασκευές, εκρηκτικές μπαλάντες, solo και εναλλασσόμενα ντουέτα που δημιουργούν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!

Εμπνευσμένο από την πιο επιτυχημένη ταινία της δεκαετίας του 90 το καινούριο concept της Καίτης Γαρμπή και της Στέλλας Κάλλη μεταμορφώνει τις δυο καλλιτέχνιδες σε πρωταγωνίστριες του Pulp Fiction! Φλερτάροντας το κοινό μέσα από το ύφος της Uma Thurman δανείζονται τα στοιχεία και φτιάχνουν ένα cult caracter σε μία αφίσα comics , την πιο επιτυχημένη αφίσα όλων των εποχών.

Οι δυο καλλιτέχνιδες μπλέκουν τις υπέροχες φωνές τους και τραγουδούν διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια και ό,τι αξίζει να τραγουδηθεί σήμερα….και όλα με μια Pulp Fiction διάθεση.

Φως (Πρωην tas Stage)
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-34.11.306

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *